Laden
15 VACATURES

HVC

1.250
Medewerkers
2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 15 augustus 2022
Operationeel veiligheidskundige

image

HVC

Alkmaar, Dordrecht

Geplaatst op 15 augustus 2022
Junior projectleider warmte

image

HVC

Dordrecht

Over HVC
Wie zijn wij

Waar anderen afval zien, zien wij waardevolle grondstoffen. Wij zijn HVC en wij zijn een duurzaam energie- en afvalbedrijf van 48 gemeenten en 8 waterschappen. Met onze expertise helpen we onze aandeelhouders bij de transitie naar aardgasvrij en de verduurzaming van het afvalbeheer. Dit doen we op tal van manieren. Wat ons vooral bijzonder maakt, is dat wij doorgaan waar andere organisaties stoppen. Wij hebben geen winstoogmerk, maar steken al onze effort in projecten die de wereld écht helpen.

In Alkmaar en Dordrecht hebben we afvalenergiecentrales, daarnaast werken we door heel het land aan duurzame projecten. Hierbij kun je denken aan zonneparken, het faciliteren van warmtenetten en het slaan van aardwarmtebronnen. Onze hoofdactiviteiten zijn: warmteontwikkeling en -levering, windenergie, zonne-energie, levering van duurzame energie, energieproductie uit biomassa, gescheiden inzameling, recycling, beheren van de openbare ruimte, vergisting en compostering, energieproductie uit restafval en slibverwerking.

image
Duurzaamheid op nummer één

Een betere planeet voor onze kinderen en kleinkinderen, dat willen we graag. HVC maakt zich hier hard voor. We gaan slim om met afval, want hier valt veel te winnen. De energie die we leveren aan gemeenten en inwoner wekken we steeds duurzamer op. We zetten bijvoorbeeld gft om in groen gas en benutten zon en wind waar mogelijk. We vinden het ook belangrijk om in gesprek te gaan met mensen. Samen komen we tot nieuwe oplossingen.

Een bijzonder duurzaam project waar we anno 2022 steeds meer aan werken is geothermie. Nu doen we dit al in het Westland en binnenkort volgen meer plekken in Nederland. Diep in de bodem is warm water aanwezig. Op twee tot drie kilometer diepte is dit water ca. 70 tot 100 graden Celsius. De energie in deze warmte is aardwarmte of geothermie. Wij pompen dit water naar boven en de warmte wordt door een warmtewisselaar aan het warmtenet gegeven. Hiermee verwarmen we kassen en woningen. Het afgekoelde water gaat vervolgens terug de bodem in en daarmee is de cirkel rond.

Bij HVC werken 1.250 mensen elke dag aan het verduurzamen van de wereld. Van chauffeur tot procestechnoloog, iedereen draagt zijn of haar steentje bij. En we blijven groeien.


En ook een duurzame carrière bij HVC Groep

Wij zorgen goed voor onze mensen, bijvoorbeeld met uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden. Als je bij ons in dienst komt, dan word je al warm ontvangen voordat je eerste dienst start. Tijdens de onboarding maak je kennis met je nieuwe collega’s, krijg je een rondleiding en wordt je gekoppeld aan een buddy. Hij of zij maakt je wegwijs binnen HVC. Dat is trouwens niet heel ingewikkeld, want het is bij ons erg informeel en iedereen helpt elkaar op weg. Betrokkenheid en bevlogenheid, dat omschrijft ons goed.

Ben je bij ons op je plek dan praten we ook graag met je over jouw toekomst. Welke ambities heb jij? Je bent nooit te oud om te leren. Het is mogelijk om door te groeien omhoog, bijvoorbeeld naar een leidinggevende functie, maar het is ook mogelijk om je kennis uit te breiden. We zien graag dat je bijblijft en vooral ook dat jij aangeeft hoe je jezelf ziet over een aantal jaar.

Wat is jouw aanpak voor een betere planeet?

Ligt jouw interesse bij het hergebruiken van grondstoffen, het opwekken van schone warmte of bij biologische alternatieven voor energie? We zoeken mensen die graag het voortouw nemen en een tikkeltje eigenwijs zijn. Met ondernemerschap en eigenaarschap. Mensen die niet bang zijn om fouten te maken en ook met anderen in gesprek gaan, of juist anderen aanspreken. Jong én oud. Wij investeren in jou, zodat jij je in kunt zetten voor de toekomst van de planeet en de mensen die er wonen. Wij hebben ongetwijfeld een uitdaging die bij je past.

Hebben we jouw interesse gewekt? Top! Neem een kijkje tussen onze vacatures of neem contact met ons op om te vertellen wat jij wel graag wil doen bij ons. Laten we snel kennis maken.


2 Sectoren
Energie
Utility

4 Vestigingen

HVC (op locatie bij Trias Westland)

Lange Broekweg 70
2671 DW, Naaldwijk

HVC - Alkmaar

Jadestraat 1
1812 RD, Alkmaar

HVC - Dordrecht

Baanhoekweg 38
3313 LA, Dordrecht

HVC - Middenmeer

Koggenrandweg 1
1775 RG, Middenmeer

Neem contact op