1 VACATURE

Koole Terminals

1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 15 september 2020
(Licht)Matroos

image

Koole Terminals

Rotterdam, Zaandam

Over Koole Terminals
Wie zijn wij

Koole Terminals is in West-Europa een toonaangevend bedrijf in opslag en transport van vloeibare lading. Bij Koole zijn 350 werknemers in dienst. Koole beschikt over een vloot van binnenvaartschepen, coasters en acht opslaglocaties in Europa met een gezamenlijke opslagcapaciteit van 2.000.000 m3. 

image
Wat doen wij

Koole is een onafhankelijk internationaal opererend bedrijf, gespecialiseerd in de opslag en het transport van plantaardige oliën en vetten, oleochemische stoffen, was, biodiesel, basisoliën, nietgevaarlijke chemische producten en mineralen. 


Wat leer jij van ons

Koole begon als familiezaak en is dit eigenlijk gebleven. Er is een sterk wederzijds vertrouwen tussen personeel en kwaliteiten, het nemen van initiatief en verantwoordelijkheid wordt zeer gewaardeerd binnen het bedrijf. Koole's zakelijke benadering is zoveel mogelijk zelf doen en ontwikkelen. Om onafhankelijk te blijven, werkt het bedrijf volgens zijn eigen hoge kwaliteitsnormen. Voortdurend vernieuwend, zorgvuldig navigerend en eenvoudig ervoor zorgend dat de bestemming op tijd wordt bereikt.


1 Sector
Bulk

2 Locaties

Koole Tanktransport B.V.

Sluispolderweg 67
1505HJ, Zaandam

Koole Tankstorage Minerals B.V.

Petroleumweg 56
3196 KD, Rotterdam

Neem contact op

Koole Teminals

recruitment@koole.com

075 6812 812