Laden
6 VACATURES

LBC Tank Terminals

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 18 January 2023
Project Portfolio Manager IT

image

LBC Tank Terminals

Botlek Rotterdam

Geplaatst op 17 January 2023
Project Manager ‘Connected Partner’

image

LBC Tank Terminals

Botlek Rotterdam

Over LBC Tank Terminals
Wie zijn wij

LBC Tank Terminals is een internationale operator voor de op- en overslag van vloeibare bulkgoederen. Wij hebben zeven terminals in Europa en in de Verenigde Staten. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het hart van de petrochemische industrie in Botlek Rotterdam. In totaal hebben we ca. 3 miljoen m3 opslagcapaciteit. De producten in onze tanks zijn o.a. chemicaliën, oliën en petroleum. Onze terminals zijn modern en strategisch gelegen in diepwaterhavens zoals Houston, Antwerpen en Rotterdam.

Wereldwijd hebben we 500 medewerkers die allemaal in ieder geval één gemene deler hebben: veiligheid. Wij hanteren overal de hoogste HSEQ-normen en onze medewerkers dragen daaraan bij vanuit hun eigen expertise. We maken graag impact, zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen en implementeren betere lange termijnoplossingen op het gebied van duurzaamheid.

image

LBC Rotterdam

Op onze terminal in Rotterdam kunnen wij 180.000 m3 vloeibare producten opslaan, verspreid over 87 tanks. In de toekomst breiden we dit uit naar 372.000 m3. De vloeibare bulk arriveert op onze terminal grotendeels per schip. We verladen dit in onze tanks en beschikken over chemische procesinstallaties voor bijvoorbeeld het mengen van producten. Eindproducten verlaten onze terminal via de weg of worden via een ondergrondse pijpleiding verpompt naar de klant. Met ca. 50 collega’s zorgen we dat dit goed verloopt.

Groeien in daadwerkelijke oppervlakte betekent ook dat er groei nodig is in kennis. Wij zoeken daarom regelmatig naar nieuwe collega’s. LBC Rotterdam is een grote terminal, maar kenmerkt zich als informeel en collegiaal. Iedereen kent elkaar en er zijn korte lijnen. Er is ruimte voor initiatief, of je nu op de terminal of op het kantoor werkt. Die impact, die maken we samen.

Werken bij LBC Rotterdam

De onboarding bij LBC begint al voordat je bij ons aan de slag gaat. Je doet een online veiligheidscursus en krijgt al informatie over waar we voor staan. Jouw leidinggevende neemt je mee over de hele terminal voor een kennismaking met je collega’s en met de processen. Daarna krijg je persoonlijke begeleiding, waarbij we rekening houden met jouw leertempo. Als je bij ons op je plek zit bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Heb jij bijvoorbeeld de ambitie om jezelf te ontplooien op het gebied van veiligheid, dan faciliteren wij een passende opleiding. Wanneer er een plekje vrij komt in de organisatie, dan kijken wij altijd eerst intern of deze positie voor een collega interessant is. Ook arbeidsvoorwaardelijk zorgen we goed voor je, o.a. met een 13e maand en een premievrij pensioen.

Ben jij proactief, is veiligheid voor jou superbelangrijk en wil je graag werken in het hart van de Rotterdamse haven? Bekijk dan eens onze vacatures en solliciteer op een positie die aansluit bij jouw kennis en ambities. We maken graag kennis met je!

 


1 Sector
Bulk

Locaties

LBC Tank Terminals - Hoofdvestiging

Oude Maasweg 4

3197 KJ, Botlek Rotterdam

Neem contact op