Laden
2 VACATURES

OCI Terminal Europoort B.V.

1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 16 augustus 2022
Verladings- en Process Operator

image

OCI Terminal Europoort B.V.

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 15 augustus 2022
Plant Controller

image

OCI Terminal Europoort B.V.

Europoort Rotterdam

Over OCI Terminal Europoort B.V.
Wie zijn wij

OCI Terminal Europoort is een op- en overslagterminal voor ammoniak met een totale opslagcapaciteit van 30.000 ton. Daarnaast produceren wij op onze terminal aqua ammonia. De ammoniak komt over zee bij ons binnen en transporteren wij landinwaarts per spoor, binnenvaart of wegtransport. Tussen alle grote olieterminals in het industriegebied zijn wij een vreemde eend in de bijt. Niet alleen met ons product, maar ook het feit dat wij een klein bedrijf zijn met ca. 40 mensen in dienst maakt ons net even anders. Iedereen kent iedereen bij OCI Terminal Europoort. Dat geeft een open, directe en collegiale sfeer waardoor het prettig werken is, zowel in de dagdienst als in de vijfploegendienst.

Bij OCI draag je bij aan een duurzame leefomgeving. Dankzij onze meststoffen krijgen mensen elke dag eten op tafel. Met onze melamine zorgen wij voor duurzame producten zoals tafels, stoelen, laminaat en auto's. Je gebruikt onze producten waarschijnlijk elke dag zonder het te weten! We investeren continu in de best beschikbare technologieën om onze uitstoot waar mogelijk te minimaliseren. Dit toont aan dat wij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Door deze investeringen behoort onze uitstoot tot de laagste van onze wereldwijde concurrenten. Onze Terminal in Europoort-Rotterdam wil een sleutelrol spelen in de import van “groene” ammoniak in Rotterdam en Europa. Grote uitbreidingsprojecten zijn in voorbereiding.

image
Het belang van veiligheid, tevreden werknemers en groei

Wij willen het best presterende bedrijf zijn in ons vakgebied. Om dat te bereiken gaat al onze aandacht uit naar veiligheid, mensen en groei. Voor OCI Terminal Europoort gaat veiligheid voor alles en is een belangrijke basis voor iedereen. Wij staan dan ook volledig achter de uitgangspunten van de wet- en regelgeving uit het Besluit Risico Zware Ongevallen. Dit is juist iets waar wij als bedrijf graag aan voldoen. Daar zetten we met elkaar de schouders onder, bijvoorbeeld door goed te luisteren naar ideeën van medewerkers en daar daadwerkelijk wat mee te doen. Verder is OCI Terminal Europoort een financieel gezond en groeiend bedrijf door slim te investeren en de verkoop van ammoniak te vergroten.


Om je heen kijken, aanpakken en collega’s helpen

Wij houden van zelfstandige, hulpvaardige en nieuwsgierige collega’s. Goed om je heen kijken, de processen begrijpen en vervolgens zelf die werkzaamheden oppakken die moeten gebeuren. Als jij daar je hand niet voor omdraait pas je prima bij OCI Terminal Europoort. Binnen onze kleine organisatie help je elkaar vaak met het werk en doe je dus regelmatig dingen die niet meteen binnen jouw takenpakket vallen of combineer je misschien zelfs twee functies. Die multifunctionaliteit leent zich ook prima voor bijvoorbeeld een HBO-stage in het derde jaar. Om bij OCI Terminal Europoort te kunnen werken heb je minimaal een MBO-diploma nodig.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Als jij je ontwikkelt als persoon, dan ontwikkelt OCI Terminal Europoort zich ook. Dat is hoe wij naar opleiding en ontwikkeling kijken. Mits het gerelateerd is aan het werk op onze terminal, bieden wij voldoende mogelijkheden. Sommige trainingen zijn verplicht binnen je functie. Daarnaast kun je kiezen voor verbreding of verdieping van je vakgebied. Ook leer je veel van ervaren werknemers, voor wie er alle ruimte is binnen OCI Terminal Europoort. Zij zetten hun jarenlange ervaring in om collega’s nieuwe dingen te leren, maar ook om rust en stabiliteit te creëren op de terminal. Dat vergroot snel het zelfvertrouwen van jongere collega’s waardoor iedereen met plezier zijn werk kan doen.


1 Sector
Chemie

2 Vestigingen

OCI Nitrogen BV - hoofdkantoor

Mijnweg 1
6167 AC, Geleen

OCI Terminal Europoort (OTE)

Wolgaweg 31
3198 LR, Europoort Rotterdam

Neem contact op