3 VACATURES

P&O Ferries

2
Sectoren
2
Vestigingen


Geplaatst op 6 mei 2021
Junior Human Resources Officer

image

P&O Ferries

Rotterdam

Geplaatst op 26 april 2021
Terminal Medewerker (80%)

image

P&O Ferries

Europoort Rotterdam

Over P&O Ferries
Wie zijn wij

Werken bij P&O Ferries, is werken bij de marktleider in passagiers- en vrachtvervoer van en naar Groot-Brittannië. Als onderdeel van Dubai Ports World boogt P&O Ferries op 150 jaar ervaring in vervoer op zee. Onze vestigingen bevinden zich in Nederland, België, Frankrijk en Engeland, met als internationaal hoofdkantoor Dover. 

P&O North Sea Ferries BV te Europoort heeft meer dan 360 mensen in dienst. Vanuit Europoort is er een dagelijkse afvaart van een van onze cruiseferries, waaronder de Pride of Rotterdam. Met een lengte van meer dan 215 meter, behoort dit schip tot een van de grootste veerboten van Europa en biedt zij ruimte voor 546 hutten en 1360 passagiers. De rijstrookcapaciteit van 3.300 meter biedt plaats voor maar liefst 250 auto's en 400 vrachtvoertuigen.

image
Wat doen wij

Wij exploiteren een moderne vloot 17 schepen – waaronder de grootste cruiseferries van de Noordzee. Jaarlijks worden 14 miljoen passagiers, 2,5 miljoen auto’s en bussen en 2 miljoen vrachteenheden vervoerd.

Wij onderhouden als marktleider onder meer de routes Calais – Dover, Rotterdam (Europoort) – Hull en Zeebrugge – Hull. Jaarlijks worden 14 miljoen passagiers, 2,5 miljoen auto’s en bussen alsmede 2 miljoen vrachteenheden vervoerd. Inmiddels bestaat de Noordzee route Rotterdam / Europoort – Hull ruim 40 jaar.


Wat leer jij van ons
P&O Ferries biedt jou de kans om deel uit te maken van onze organisatie! Met vakkennis van meer dan 150 jaar, zijn wij de specialist als het gaat om vervoer op zee. Om alles in goede banen te kunnen leiden, is het belangrijk dat onze mensen veelzijdig zijn en houden van afwisselend werk.
Waarom ben jij belangrijk voor ons
We zijn Engeland’s favoriete rederij (*) en bieden overtochten aan naar Frankrijk, België, Nederland en over de Ierse Zee. 
(*) verkozen door consumenten in de 2015 Globe Travel Awards


Om onze dienstverlening op dit hoge niveau te houden hebben we gemotiveerde en gekwalificeerde mensen nodig.

2 Sectoren
Maritiem
Logistiek

2 Locaties

P&O Ferries

Oudemaasweg 44-50
3197KJ, Rotterdam

P&O Ferries - Europoort

Luxemburgweg 2
3198 LG, Europoort Rotterdam

Neem contact op

Aron Offerman

Junior Human Resources Officer

aron.offerman@poferries.com

0181 255 380

Jeroen Stal

HR Officer

jeroen.stal@poferries.com

0181 255 384