Laden
3 VACATURES

MaasStroom Energie / Rijnmond Operations

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 12 augustus 2022
EC&I Team Leader

Geplaatst op 12 augustus 2022
HR Advisor

Over MaasStroom Energie / Rijnmond Operations
Wie zijn wij

Onafhankelijke energieproducent

MaasStroom Energie C.V. is een onafhankelijke energieproducent in de omgeving van Rotterdam. Sinds 26 mei 2010 zijn wij commercieel in bedrijf. Rijnmond Operations B.V. zorgt voor de bedrijfsvoering en het onderhoud van de energiecentrale van MaasStroom Energie. Ons vakkundige en dynamische team heeft inmiddels circa 14 jaar gedegen kennis en ervaring met het voeren van operations en maintenance van gasgestookte centrales. Rijnmond Operations is een open en toegankelijk bedrijf: collega’s staan voor elkaar klaar in een hecht en hardwerkend team. Kenmerkend voor onze organisatie is verder dat wij iedereen stimuleren om mee te denken en verbeterpunten aan te dragen.

image
Wat doen wij

Energiecentrale met de modernste technologie

MaasStroom Energie is een 428 megawatt gasgestookte energiecentrale (single shaft). We hebben geen eigen netwerk, maar leveren aan het energienet. Onze energiecentrale is uitgerust met de modernste technologie, heeft een hoge automatiseringsgraad en een zeer hoog rendement. Daarmee dragen wij bij aan de energietransitie naar duurzame energie, iets wat wij erg belangrijk vinden. Naast veiligheid (van onze medewerkers, contractors en bezoekers) zijn onze collega’s, betrouwbaarheid, beschikbaarheid en kostenefficiëntie de voornaamste speerpunten van de organisatie.


Wat leer jij van ons

Persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling

In onze kleine en flexibele organisatie draagt iedereen veel verantwoordelijkheid. Onze organisatie hecht daarom veel waarde aan de ontwikkeling van iedere medewerker. Zo krijgen nieuwe collega’s een allround training, aansluitend op hun introductie. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling. Verder besteden wij veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers. We stimuleren een gezonde en vitale levenswijze en werken aan duurzame inzetbaarheid.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Het kan wél!

Rijnmond Operations zoekt steeds naar mogelijkheden om te groeien. Dat betekent dat wij openstaan voor nieuwe collega’s in de productie, de technische dienst en andere vakspecialisaties. Opleidingen die goed bij ons passen zijn MBO-niveau 4 en HBO richting Algemene Operationele Techniek, Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde, Vapro C en D, Elektrotechniek, Energietechniek of vergelijkbaar. Een goede opleiding en gedegen werkervaring zijn van belang, maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw ‘can do’ instelling. Daarmee bedoelen we dat jij – net als wij – liever denkt in hoe je iets wél voor elkaar kunt krijgen in plaats van bij voorbaat denken dat iets niet kan. Flexibel, zelfstandig en met een probleemoplossende blik. In onze organisatie gebeurt veel en er is altijd werk te doen. Met elkaar pakken we het aan en lossen we het op.


1 Sector
Energie

Locaties

MaasStroom Energie / Rijnmond Operations

Petroleumweg 46

3196 KD, Vondelingenplaat Rotterdam

Neem contact op

Ron van de Korput

Plant Manager

ron.vandekorput@cci.com

010 295 20 00