2 VACATURES

Rubis Terminal B.V.

55
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 31 augustus 2021
Maintenance Supervisor WTB

image

Rubis Terminal B.V.

Botlek Rotterdam

Geplaatst op 23 augustus 2021
Technician WTB

image

Rubis Terminal B.V.

Botlek Rotterdam

Over Rubis Terminal B.V.
Wie zijn wij

Rubis Terminal B.V. is een opslagterminal in de Rotterdamse haven voor onder andere olie en chemicaliën. Vanuit de Botlek bedienen wij diverse klanten met het op en overslaan van een groot scala aan chemische producten. Deze chemische producten komen vanuit de hele wereld naar onze terminal per schip, wagon of truck. Na de tussenstop vervolgen ze hun weg naar een eindbestemming in Europa.

Op onze locatie in de Botlek werken ca. 55 mensen in vaste dienst. De terminal is 24/7 beschikbaar voor onze klanten. Onze Operators werken in een 5-ploegendienst, de andere afdelingen in dagdienst.

De terminal is uitgerust met moderne installaties en ruim 250.000 m³ aan opslagtanks. Wat ons kenmerkt is dat wij een zero-emissiebedrijf zijn.

image
Wat doen wij

Onze core business is het opslaan van producten in onze opslagtanks. Wij hebben de middelen om schepen, wagons en trucks te lossen en uiteindelijk weer te laden. In de tussentijd gaan we zorgvuldig om met de producten van onze klanten. We zorgen dat de kwaliteit optimaal blijft.

Rubis Terminal is met de nieuwe technieken voorloper op het gebied van tankterminals. Ons hypermodern brandblussysteem is hier een voorbeeld van. Vanuit maintenance onderhouden wij de installaties zodat ze in goede staat zijn en dat wij de veiligheid kunnen waarborgen. Wij hechten hier erg veel waarde aan.


Werken bij Rubis Terminal

Op onze terminal kent iedereen elkaar. We schakelen snel en vertrouwen op elkaars kennis en kunde. Ga je bij ons aan de slag, dan start je met een inwerktraject. Hierbij leer in je drie weken de terminal en je collega’s kennen. Je volgt e-learnings over de chemische producten die we opslaan en je krijgt een uitgebreide introductie over de veiligheidsmaatregelen en wat jouw rol hierin zal zijn. De eerste weken loop je met iemand mee die jou alles uitlegt. Heb je alles onder de knie dan ga je ook zelfstandig aan de slag.

Omdat Rubis Terminal klein is opgezet, hebben onze medewerkers uiteenlopende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Er zijn korte lijnen en er is een informele, Rotterdamse sfeer. Wij waarderen initiatief. De betrokkenheid bij de medewerkers is groot, wat erg belangrijk is bij het waarborgen van de veiligheid.

Toekomstperspectief

Rubis Terminal heeft grootse toekomstplannen. Naast de huidige terminal is er ruimte voor meer opslagtanks, die in de toekomst gebouwd zullen worden. Ook voor onze medewerkers is er toekomstperspectief. Naast de veelzijdige functies die niet snel vervelen, is er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied door middel van cursussen of trainingen. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Wil jij aan de slag bij een organisatie waar veiligheid, betrokkenheid en flexibiliteit voorop staan? Wellicht sluit jij je dan binnenkort aan bij het team van Rubis Terminal. Bekijk nu de vacature en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij leren je graag kennen!


1 Sector
Bulk

Locaties

Rubis Terminal Rotterdam

Welplaatweg 26

3197 KS, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Annemarie Timmers

Office Assistent

Annemarie.Timmers@Rubis-Terminal.com

010 820 95 98