Laden
0 VACATURES

Rubis Terminal B.V.

60
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Over Rubis Terminal B.V.
Wie zijn wij

Rubis Terminal B.V. is een opslagterminal in de Rotterdamse haven voor onder andere olie en chemicaliën. Vanuit de Botlek bedienen wij diverse klanten met het op en overslaan van een groot scala aan chemische producten. Deze chemische producten komen vanuit de hele wereld naar onze terminal per schip, wagon of truck. Na de tussenstop vervolgen ze hun weg naar een eindbestemming in Europa.

Op onze locatie in de Botlek werken ca. 55 mensen in vaste dienst. De terminal is 24/7 beschikbaar voor onze klanten. Onze Operators werken in een 5-ploegendienst, de andere afdelingen in dagdienst.

De terminal is uitgerust met moderne installaties en ruim 250.000 m³ aan opslagtanks. Wat ons kenmerkt is dat wij een zero-emissiebedrijf zijn.

Wat doen wij

Onze core business is het opslaan van producten in onze opslagtanks. Wij hebben de middelen om schepen, wagons en trucks te lossen en uiteindelijk weer te laden. In de tussentijd gaan we zorgvuldig om met de producten van onze klanten. We zorgen dat de kwaliteit optimaal blijft.

Rubis Terminal is met de nieuwe technieken voorloper op het gebied van tankterminals. Ons hypermodern brandblussysteem is hier een voorbeeld van. Vanuit de afdeling Maintenance onderhouden wij de installaties zodat ze in goede staat zijn en dat wij de veiligheid kunnen waarborgen. Wij hechten hier erg veel waarde aan.


Werken bij Rubis Terminal

Op onze terminal kent iedereen elkaar. We schakelen snel en vertrouwen op elkaars kennis en kunde. Ga je bij ons aan de slag, dan start je met een opleidingstraject. Hierbij leer je de terminal en je collega’s kennen. Je volgt onder andere e-learnings over de chemische producten die we opslaan en je krijgt een uitgebreide introductie over de veiligheidsmaatregelen en wat jouw rol hierin zal zijn. Ook volg je cursussen en trainingen en loop je regelmatig met iemand mee die jou uitleg geeft. Heb je alles onder de knie, dan ga je ook zelfstandig aan de slag.

Omdat Rubis Terminal klein is opgezet, hebben onze medewerkers uiteenlopende werkzaamheden en verantwoordelijkheden. Wij zijn een typisch Rotterdams bedrijf, die verantwoordelijkheden laag in de organisatie legt en een informele cultuur waarborgt. Wij waarderen initiatief. De betrokkenheid bij de medewerkers is groot, wat erg belangrijk is bij het waarborgen van de veiligheid.

Wat opvalt is de gemoedelijkheid en de haast familiaire sfeer die er hangt, met veel aandacht voor jou als werknemer. Daarnaast wordt er natuurlijk ook gewoon hard gewerkt.

Toekomstperspectief

Rubis Terminal heeft grootse toekomstplannen. Naast de huidige terminal is er ruimte voor meer opslagtanks, die in de toekomst gebouwd zullen worden. Ook voor onze medewerkers is er toekomstperspectief. Naast de veelzijdige functies die niet snel vervelen, is er de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je vakgebied door middel van cursussen of trainingen. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Wil jij aan de slag bij een organisatie waar veiligheid, betrokkenheid en flexibiliteit voorop staan? Wellicht sluit jij je dan binnenkort aan bij het team van Rubis Terminal. Bekijk nu de vacature en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij leren je graag kennen!


1 Sector
Logistiek

Locaties

Rubis Terminal Rotterdam

Welplaatweg 26

3197 KS, Botlek Rotterdam

Neem contact op