3 VACATURES

Intertek Nederland

170
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 8 juli 2020
FP&A Analyst

image

Intertek Nederland

Hoogvliet Rotterdam

Geplaatst op 8 juli 2020
Sales & Development Manager (Oil & Gas)

image

Intertek Nederland

Hoogvliet Rotterdam

Over Intertek Nederland

Wie zijn wij

Diversiteit en dynamiek in assurance, testing, inspectie en certificering

Intertek Plc is een wereldwijde beurgenoteerde onderneming en één van de grootste dienstverleners van Assurance, Testing, Inspectie en certificeringsdiensten. Intertek heeft wereldwijd meer dan 38.000 medewerkers in 110 verschillende landen.

 

Op de vestiging (Intertek Nederland B.V.) te Hoogvliet RT werken circa 170 mensen in de binnendienst en buitendienst in functies als marketing, finance, hrm, inkoop, sales, customer service, surveyor en laboratory. De diversiteit aan mensen, culturen en werkzaamheden maakt onze organisatie veelzijdig en dynamisch. De sfeer is sociaal en open: iedereen is toegankelijk en benaderbaar, oók management en directie. Omdat wij acceptatie erg belangrijk vinden, laten we elkaar vrij op het gebied van normen en waarden.

image
Wat doen wij

Veiligheid en gezondheid voor bedrijven en consumenten

Intertek is op veel gebieden marktleider en heeft een goede reputatie opgebouwd op het gebied van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, integriteit en technische en analytische vakbekwaamheid. Wij werken als onafhankelijk partner voor veel toonaangevende merken, bedrijven en overheidsinstanties overal ter wereld.


Wij leveren diensten gerelateerd aan een zeer breed scala van producten (zoals textiel, speelgoed, food en elektronica) en markten (zoals de chemische, farmaceutische, aardolie- en voedingsmiddelenindustrie). Binnen Intertek Nederland B.V. ligt de focus en concentratie op de petrochemische en agrarische sector met Businessline CAA (Cargo en Analytical Assessment). Wij controleren onder andere de door een bedrijf aangekochte lading op overeengekomen kwantiteit en kwaliteit. Dat doen we bijvoorbeeld door monsters te nemen, deze te analyseren in ons laboratorium en de resultaten op te maken in een eindrapport voor de klant. Ons uiteindelijke doel is te zorgen voor veiligheid, gezondheid en betrouwbaarheid voor onze klanten, de consumenten en de gehele maatschappij. Zo willen wij blijvend toegevoegde waarde bieden aan onze klanten en de samenleving.


Wat leer jij van ons
Ontwikkelen en doorgroeien: ‘the sky is the limit’

Binnen onze organisatie kun jij je op diverse vlakken en op je eigen vakgebied ontplooien. We dragen graag bij aan scholing die bijdraagt aan jouw ontwikkeling ten behoeve van je functie en loopbaan. Want als onze medewerkers zich ontwikkelen, dan ontwikkelt Intertek mee.Wat wij in de basis belangrijk vinden is dat je proactief bent, jezelf onderscheidt, eigenaarschap toont, integer bent en je verantwoordelijkheid oppakt.


Gedurende je loopbaan monitoren wij nauwkeurig je ambities vanuit HR, want wij zijn een groot voorstander van interne doorgroei. De huidige hogere posities binnen Intertek zijn dan ook grotendeels ingevuld door werknemers die intern hun stappen hebben gezet. Kortom, als jij het echt wilt en als je geduld kunt opbrengen (Intertek Nederland B.V. is een middelgrote organisatie waar je soms moet wachten op een functie die je ambieert), dan ‘is the sky the limit’.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Werken bij Intertek is topsport!

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal als dienstverlenende organisatie. Jij bent onze belangrijkste ambassadeur en samen maken we het verschil. Met jouw kennis van de industrie, ervaring en technische expertise (en met die van jouw collega’s) voegen we grote waarde toe aan de producten van onze klanten.


De wereld van CAA (Cargo en Analytical Assesment) brengt met zich mee dat je iedere dag en bij iedere opdracht gefocust moet blijven, daar waar de dienst die wij leveren op tijd en foutloos dient te gebeuren. Werken bij Intertek is dus topsport: met zijn allen doen wij er alles aan om iedere dag weer op het allerhoogste niveau te presteren.


1 Sector
Lab en Inspectie

Locaties

Intertek Nederland

Leerlooierstraat 135 , Hoogvliet Rotterdam

Neem contact op

Intertek Nederland

hr.rotterdam@intertek.com

088 1268 711