Laden
5 VACATURES

EECV (Ertsoverslagbedrijf Europoort C.V.)

330
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 16 augustus 2022
Operationeel Medewerker

image

EECV (Ertsoverslagbedrijf Europoort C.V.)

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 15 augustus 2022
Onderhoudsmonteur WTBD

image

EECV (Ertsoverslagbedrijf Europoort C.V.)

Europoort Rotterdam

Over EECV (Ertsoverslagbedrijf Europoort C.V.)
Wie zijn wij

EECV is één van de grootste overslagbedrijven van massagoed in Europa. Sinds 1967 houden wij ons bezig met de overslag van erts, wat vanuit de hele wereld wordt aangevoerd via zee. In 2003 hebben wij onze terminal uitgebreid met een kolenterminal. Per jaar slaan we ca. 25 miljoen ton ijzererts en kolen over voor ijzer- en staalbereiding. Dit leveren we aan onze aandeelhouders, Thyssenkrupp Steel Europe en Hüttenwerke Krupp Mannesmann in Duitsland. Deze afvoer vindt voornamelijk plaats via binnenvaartschepen door ons zusterbedrijf Thyssenkrupp Veerhaven en per spoor.

Met een opslagcapaciteit van 3 miljoen ton voor erts en 1,3 miljoen ton voor kolen is onze terminal erg dynamisch. Onze operatie gaat 24/7 door, daar zorgen onze 300 medewerkers voor. De verschillende afdelingen werken nauw samen. Als één groot team, waar de expertise van elk individu tot zijn recht komt.

image

Toekomstgericht, veilig en samen

Deze kernwaarden typeren onze organisatie. Bij EECV word je met open armen ontvangen. We zijn recht door zee, behulpzaam en de input van iedereen is welkom om onze organisatie te verbeteren.

Tijdens je onboarding maak je kennis met alle aspecten van onze organisatie. Je krijgt bij ons de tijd en vrijheid om mee te lopen op andere afdelingen, waardoor je meteen een beeld krijgt van onze werkzaamheden en je maakt kennis met je collega’s. Wij vinden het belangrijk dat iedereen elkaar weet te vinden en we maken tijd voor elkaar.

Onze medewerkers beschrijven de sfeer dan ook als een warme deken. Wij zorgen goed voor hen, zowel met zeer goede arbeidsvoorwaarden als faciliteiten om het werk aangenamer te maken.

Jouw loopbaan bij Ertsoverslagbedrijf Europoort

Dat kan zomaar een hele lange worden! Wij bieden namelijk meerdere mogelijkheden om door te groeien. Zo zijn er veel lagen binnen onze organisatie, waardoor je stapjes omhoog kunt nemen. Daarnaast kun jij je specialiseren of je kennis verbreden en horizontaal doorgroeien. Dit is onderdeel van onze kernwaarde ‘toekomstgericht’, onze mensen zorgen voor onze toekomst. Heb je bij ons je draai gevonden, dan kijken we waar jouw ambities liggen op de lange termijn. Dit kan zijn dat je een intern opleidingstraject volgt, maar ook externe opleidingsmogelijkheden zijn bij ons aanwezig.

Denk jij altijd vijf stappen vooruit, heb je de ambitie om te innoveren en durf je het voortouw te nemen? Dat zijn competenties die wij graag terugzien. De rollen binnen onze organisatie zijn breed en je krijgt veel (technische) vrijheid. Inspireert dat jou om het beste uit jezelf te halen? Dan horen we graag van je. Bekijk onze vacatures en solliciteer op de baan die bij jou past of neem contact met ons op voor de mogelijkheden hierbuiten. Tot snel!


1 Sector
Bulk

Locaties

Ertsoverslagbedrijf Europoort c.v.

Markweg 131

3198 NB, Europoort Rotterdam

Neem contact op

Ertsoverslagbedrijf Europoort c.v.

hr.eecv@steeleurope.com

0181 25 78 99