Laden
5 VACATURES

Delta Reefer Care B.V.

110
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 28 november 2022
Stagiair Servicemonteur koude- en klimaatsystemen niveau 3

image

Delta Reefer Care B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 28 november 2022
Stagiaire Medewerker Operationele Techniek

image

Delta Reefer Care B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Over Delta Reefer Care B.V.
Wie zijn wij

Delta Reefer Care is dé organisatie achter alle reefers (koelcontainers) op de terminals van ECT op de Maasvlakte. De reefers komen per schip, vrachtwagen of via het spoor aan op de Delta Terminal of Euromax Terminal. Wij zorgen dat ze  op de terminal opgeslagen worden en op de juiste temperatuur blijven. De inhoud van de reefers loopt uiteen van bananen tot medicijnen. Per maand behandelen we ruim 20.000 reefers, alleen al op de Delta Terminal.

Dit doen we al sinds 1997, als join venture tussen ECT en Smith Holland (pionier in koeltechnisch onderhoud). Wij kennen de reefers dus net zo goed als onze vriezer thuis en weten precies hoe te handelen in verschillende situaties. We werken met ruim 100medewerkers de klok rond en iedere acht uur worden de reefers gecontroleerd op afwijkingen. Is dit het geval dan staan onze monteurs paraat.

image
Delta Reefer Care doet meer

Het grootste deel van onze werkzaamheden bestaat het aan- en afkoppelen van reefers, om vervolgens op doorreis te gaan. Daarnaast bieden wij een spoorservice, waarbij we zorgen dat de pennen op de treinwagons goed gesteld zijn. Dit doen onze pennenstellers.

Onze monteurs zijn gespecialiseerd in koeltechniek zij repareren de reefers waar nodig, zelfs aan boord op een schip. Tot slot hebben we airco monteurs, die onderhoud plegen aan alle airconditioning installaties op beide terminals van ECT. Zij zijn niet bang voor hoogtes, want het kan zomaar voorkomen dat zij een airco op 60 meter hoogte mogen repareren.

Bij Delta Reefer Care zijn we doorzetters, niet bang om vies te worden en gaan we geen probleem uit de weg. Een echt Rotterdams havenbedrijf: lekker informeel en het bekende ‘niet lullen maar poetsen’.


Werken bij Delta Reefer Care

Wij zijn op zoek naar Terminal medewerkers, leerling-, hulp en reefer monteurs. Wanneer je bij ons aan de slag gaat word je opgeleid terwijl je werkt. Je start met een rondleiding, kennismaking en introductieprogramma over o.a. veiligheid op de werkvloer en een veilige haven. Daarna koppelen we je aan een ploeg. Daar leren wij jou precies wat het werk inhoudt, maar wel op jouw tempo.

Zit je bij ons op je plek? Dan is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als Terminal medewerker kun je bijvoorbeeld de stap maken naar Leerling monteur. Je kunt dan een cursus Koeltechniek volgen en je krijgt een interne opleiding om jouw kennis in de praktijk te brengen. Wij gaan graag in gesprek met doorzetters die willen werken aan hun toekomst. Het vak van koeltechniek heeft veel te bieden. Daarnaast begeleiden wij ook stagiaires (bbl en bol) op het gebied van (koel)techniek.

Ga voor die loopbaan in koeltechniek

Wil je werken op één van de mooiste plekken in de Rotterdamse haven, sta je sterk in je schoenen en wil je graag meer leren over (koel)techniek? Delta Reefer Care maakt graag kennis met je. Wij regelen het goed voor je, o.a. met een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en 30% ploegentoeslag. Daarnaast hebben we een gezellige personeelsvereniging waarin we verschillende activiteiten organiseren.

Word jij binnenkort onderdeel van ons team? Check de vacatures en solliciteer gemakkelijk op de baan die bij jou past. Neem ook gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!


2 Sectoren
Container - overslag
Contractors

Locaties

Delta Reefer Care B.V.

Europaweg 875

3199 LD, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

Daniƫlle van Dijk

HR Advisor

hr@smith-europe.eu

0181 678 412