Laden
10 VACATURES

ZHD Stevedores

85
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 21 juni 2022
Kraanmachinist

image

ZHD Stevedores

Dordrecht

Geplaatst op 13 juni 2022
Veiligheidskundige

image

ZHD Stevedores

Dordrecht

Over ZHD Stevedores
Op en top familiebedrijf

ZHD Stevedores is een op- en overslagbedrijf in droge bulk. Onze hoofdvestiging vind je in Dordrecht. Daarnaast hebben wij drie terminals in Moerdijk en zijn we actief met onze drijfkranen in Rotterdam.
Wij zijn een op en top familiebedrijf. Sinds 1968 – het jaar waarin het bedrijf werd overgenomen van de gemeente Dordrecht – staan al vier generaties uit dezelfde familie aan het roer. Mensen staan binnen ons bedrijf voor elkaar klaar en werken respectvol samen. Privé en werk gaan bij ons op een leuke manier hand in hand. 

image
Wat doen wij

Wij zijn dienstverleners in hart en nieren. De lading die een klant bij ons onderbrengt, slaan wij zo goed mogelijk op en over met onze mobiele walkranen, brugkraan en een vloot van drijfkranen. Ladingen bestaan vooral uit droge bulk zoals kolen, schroot, biomassa, zout, ertsen en mineralen. Daarnaast slaan wij stukgoed zoals staal producten over.


Wat leer jij van ons

Met ongeveer 85 mensen werken wij op kantoor, terminals en onze drijvende kranen. In Moerdijk werken we met twee ploegen (dag en avond) en in Dordrecht met drie ploegen (dag, avond, nacht). Iedere ploeg bestaat uit een voorman, kraanmachinisten, shovelrijders en bobcatrijders.

Je start altijd met een intern opleidingstraject om alles te zien en te ervaren binnen ZHD Stevedores.   

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Samenwerken, communiceren en flexibiliteit. Dat zijn drie vaardigheden die je nodig hebt om bij ons te kunnen werken. Niets doe je alleen. Om de klus te klaren heb je elkaar gewoon nodig. Vertrouwen is daarbij onmisbaar. Verder moet je van aanpakken houden en eigenlijk een beetje verliefd zijn op de haven. Als jouw ogen gaan twinkelen als je aan schepen, kranen en bedrijvigheid denkt, dan passen wij prima bij elkaar! 


1 Sector
Bulk

2 Vestigingen

ZHD Stevedores - hoofdkantoor

's-Gravendeelsedijk 175
3316 AS, Dordrecht

ZHD Stevedores - Moerdijk

Vlasweg 19
4782 PW, Moerdijk

Neem contact op

ZHD Stevedores

info@zhd.nl

078 6111 000