4 VACATURES

Verenigde Tankrederij

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 19 juli 2021
Stuurman

image

Verenigde Tankrederij

Rotterdam

Geplaatst op 12 juli 2021
Schipper

image

Verenigde Tankrederij

Rotterdam

Over Verenigde Tankrederij
Wie zijn wij

De VT Group (Verenigde Tankrederij) is een betrouwbaar maritiem bedrijf met een gezonde dosis pragmatisme.

Wij bieden klanten innovatieve logistieke producten en veilige, efficiënte, service gerichte operaties met aandacht voor duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid.

VT is in 1916 in Rotterdam opgericht en levert haar gespecialiseerde onafhankelijke services momenteel in Europa en Centraal Amerika (Panama)

image
Wat doen wij

Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van blanke en zwarte minerale producten, biobrandstoffen en chemie. Ook bunkeren en vervoeren wij brandstoffen en smeermiddelen.


Wat leer jij van ons

We zijn voortdurend scherp op betrouwbaarheid, kwaliteit en veiligheid. Ook in onze eigen opleidingsprogramma’s. Als jij een diploma hebt van een binnenvaartopleiding op mbo-niveau, kun je bij ons het vak van A tot Z leren. Van leerling kun je groeien naar matroos. En met de juiste werkervaring en certificaten kun je ook van matroos doorgroeien naar een functie als stuurman, schipper of kapitein. Want waar talent zit, moet groei mogelijk zijn! En als het gaat om brand blussen, levensreddend handelen en calamiteitenbeheer? Ook daar houden we je jaarlijks scherp. Want jouw blijvende aandacht en loyaliteit maken onze kwaliteit en veiligheid.


Captain's Academy
VT biedt de in-house Captain’s Academy aan, met als doel ambitieuze jongeren op te leiden tot schipper of zelfs kapitein bij VT. Het is een op maat gemaakt opleidingsprogramma in samenwerking met het Scheepvaart- en Transport College en het NOVA college, voor optimale en professionele begeleiding. Aan boord van het schip zul je ook worden bijgestaan door de ervaren bemanning van VT.


De opleiding bestaat uit een traject waarbij een compleet beeld zal worden gevormd van drie onderdelen:

  • Minerale olien
  • Smeermiddelen
  • Chemie
Waarom ben jij belangrijk voor ons

Omdat onze organisatie blijft bewegen, kun jij bij ons doorgroeien. Wil jij in onze loyale organisatie aan de slag? Wil jij meewerken aan innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Met jou erbij kunnen we op volle kracht vooruit.


1 Sector
Maritiem

Locaties

Verenigde Tankrederij Rotterdam - Hoofdvestiging

Nijmegenstraat 1

3087 CD, Rotterdam

Neem contact op