Laden
15 VACATURES

Farm Frites International B.V.

1.500
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 28 november 2022
Machine Operator

image

Farm Frites International B.V.

Oudenhoorn

Geplaatst op 26 november 2022
Operator Aardappelontvangst

image

Farm Frites International B.V.

Oudenhoorn

Over Farm Frites International B.V.
Wie zijn wij

Opgericht in 1971 en gebouwd op gedegen plattelandswaarden: puurheid, authenticiteit, familie en agrarische kennis en kunde. Dat is Farm Frites International B.V. Deze waarden vormen de basis op de zeven productie units en 43 kantoren wereldwijd. Jaarlijks verwerken we zo’n 1.500.000 ton aardappels. Hoe veel frites zijn dat? Heel erg veel! Deze verkopen we aan de zakelijke markt. Je vindt ze dus niet in de supermarkt, maar je eet ze wel bij heel veel restaurants en bedrijven. Bijvoorbeeld bij de McDonalds.

Wij zijn een wereldwijde speler in de agri-food industrie en hebben nog steeds grote dromen. Vanuit het lokale Oudenhoorn in Zuid-Holland volgen we deze en maken we ze waar. We groeien als kool (dat groeit nu eenmaal sneller dan aardappelen). Momenteel bekleden wij de zesde plek op de lijst van food service producten wereldwijd en we werken hard om te blijven verbeteren en innoveren.

Alles begint bij de beste aardappelrassen en bevlogen telers. Zij zorgen er dag in dag uit voor dat de aardappels meteen vers verwerkt kunnen worden. Dat proef je. Op onze productie units in o.a. Oudenhoorn, Polen, Egypte en België worden onze frites en andere aardappelproducten gemaakt tot hoe jij ze kent.

image
De roots in Zuid-Holland

Eens begonnen op de lokale voetbalclub: momenteel bedienen we met ruim 1.500 Farm Friters wereldwijd de markt voor aardappelproducten. In Oudenhoorn doen we dit met ca. 250 medewerkers. We werken hard, zijn direct en open. We werken met een natuurproduct, dus elke dag is anders. Hier kunnen we goed op anticiperen. Er zijn korte lijnen en we kunnen elkaar makkelijk vinden.

Naast pionieren met technologieën die onze productie en processen optimaliseren, zijn we veel bezig met duurzaamheid. Niets van de aardappel gaat verloren. Nadat de frites zijn gesneden gaan de aardappelschillen bijvoorbeeld naar diervoeding. We bouwen momenteel een zonnepark in Oudenhoorn om onze eigen stroom op te wekken en hebben een natuurdijk achter de plant waar allerlei dieren rustig kunnen huppelen.


Werken bij Farm Frites International B.V.

Groei mee met ons en de aardappels. Wij zoeken veel nieuwe collega’s op verschillende vlakken. Operators, monteurs, kwaliteits- en veiligheidsmanagers en ICT’ers. Voor iedereen is iets te doen. Wanneer je bij ons start maak je door middel van een e-learning kennis met de basis van onze organisatie en, heel belangrijk, met de veiligheidseisen en -maatregelen. Hierna laten we jou alles nog eens echt zien tijdens een rondleiding. Het maakt niet uit welke functie je gaat vervullen. We vinden het belangrijk dat je ziet wat er allemaal bij ons gebeurt. Je leert vervolgens alles over je baan tijdens het werk zelf. We koppelen je aan een directe collega en je leert op je eigen tempo. Werk je in de productie, dan leiden we je allround op.

Zit je bij ons op je plek, dan praten we graag met je over doorgroeimogelijkheden. Ook dit is maatwerk. Wat wil je leren en waar liggen je ambities? Het kan ook zijn dat wij een specialist zoeken voor een bepaalde discipline. Vind je dit interessant dan kun jij de specialist worden. Deze posities, net als teamleider of coördinator functies, vullen we het liefst in met een van onze eigen farm friters. Zo blijf jij leren en houden wij je bij ons.

Traditiegetrouw zorgen we goed voor jou

Omschrijf jij jezelf als nuchter en ondernemend, ben je gedreven om goede resultaten te behalen en sta je sterk in je schoenen? Dan pas je goed bij Farm Frites. Wij zorgen goed voor onze farm friters. Zo bieden we je een goed, passend salaris en volgens onze eigen CAO kun je hier continu in blijven groeien. We bieden een tegemoetkoming op je zorgkosten en, voor de collega’s in continudienst, een ploegentoeslag van 32%. We vieren onze successen en hebben graag al onze medewerkers bij elkaar tijdens het Kerstfeest en andere personeelsactiviteiten. En dat is naast de leuke dingen die je met je team kunt ondernemen.

Tot slot, het kan natuurlijk niet ontbreken, maar elke week krijg je een zak frites voor thuis. Lekker!

Wil jij aan de slag gaan bij een organisatie waar je jouw loopbaan kunt vormgeven, waar je kunt blijven groeien en waar je werkt met leuke en toegewijde collega’s? Bekijk dan onze vacatures of neem gewoon even contact met ons op. We maken graag kennis met jou!


1 Sector
Productie

Locaties

Farm Frites International B.V.

Molendijk 108

3227 CD, Oudenhoorn

Neem contact op

Farm Frites International B.V.

recruitment@farmfrites.com

0181 466 888