Laden
3 VACATURES

Ashland Industries Nederland B.V.

10.500
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 5 augustus 2022
Process Engineer

image

Ashland Industries Nederland B.V.

Zwijndrecht

Geplaatst op 29 juli 2022
Maintenance Mechanic

image

Ashland Industries Nederland B.V.

Zwijndrecht

Over Ashland Industries Nederland B.V.
Wie zijn wij

Mensen staan voor elkaar klaar

Ook al is Ashland een grote internationale organisatie, het voelt als een lokaal familiebedrijf. Een open organisatie met korte communicatielijnen, waar iedereen elkaar kent. Collega’s hebben een sterke binding met elkaar en met Ashland: mensen voelen zich betrokken. Wederzijds respect vinden wij belangrijk, medewerkers staan binnen ons bedrijf altijd voor elkaar klaar. Ashland kenmerkt zich verder door de vele vakvolwassen mensen die binnen de organisatie jarenlange bedrijfsspecifieke werkervaring hebben opgedaan. Dat is belangrijk voor de kwaliteit van onze producten én om veilig te kunnen werken. Ashland valt onder de landelijke BRZO-regeling: Besluit Risico’s Zware Ongevallen. Door veiligheid op nummer één te zetten en te werken volgens duidelijke richtlijnen geven wij daar uiting aan. 

image
Wat doen wij

The best specialty chemical company in the world

With good chemistry great things happen! Dat is hoe wij bij Ashland kijken naar ons vakgebied. Chemie is iets magisch en is belangrijk voor de meest uiteenlopende producten. Onze organisatie levert speciale chemicaliën voor specifieke toepassingen in de chemische industrie. Zo produceren we in Zwijndrecht al meer dan 50 jaar Natrosol, een fabricaat dat 1001 toepassingen kent. Het maakt water dikker en dat is nodig voor verwerking in producten als verf, shampoo, haarlak en vulmateriaal voor tabletten. Maar de olie-industrie gebruikt ook Natrosol, om te voorkomen dat waterkanalen mee omhoog worden getrokken bij oliewinning. Het is onze ambitie om ‘the best specialty chemical company in the world’ te zijn. Daar doen wij alles aan door altijd premium kwaliteit producten te leveren, door de organisatie te laten groeien en door te werken aan onze naamsbekendheid.


Wat leer jij van ons

Kennis delen en samenwerken

Jij past prima bij Ashland als je betrouwbaarheid belangrijk vindt en serieus met je vakgebied bezig bent. Je bent leergierig en je legt de lat hoog. Maar vooral zie je de meerwaarde van samenwerken en vind je het ook echt leuk om met je collega’s om te gaan. De meeste medewerkers in ons bedrijf kennen elkaar goed en ondernemen ook buiten werktijd allerlei sociale activiteiten met elkaar. Ashland is absoluut een organisatie waar kennis delen en communiceren met elkaar van groot belang is. Wij geloven dat je op deze manier niet alleen jezelf ontwikkelt, maar ook je collega’s en zo uiteindelijk het hele bedrijf.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Samen kijken we naar jouw toekomst

Onze organisatie is met 58 productielocaties en 29 R&D testcentra, actief in meer dan 100 landen. In totaal werken er ongeveer 11.000 mensen voor Ashland, waarvan 184 collega’s in Zwijndrecht, verdeeld over het kantoor, het R&D testcentrum en de fabriek. Bij ons kun je terecht vanaf mbo-niveau 3 tot en met wo-niveau, in diverse opleidingsrichtingen van vapro B tot chemische technologie. Als je bij Ashland komt werken krijg je een persoonlijk opleidingsplan. Daarin staat onder andere welke scholing in jouw functie belangrijk is of zelfs wettelijk verplicht. Wat je ambities ook zijn, wij kijken samen naar jouw toekomst. Waar wil jij staan over een aantal jaar? Wat heb jij nodig om daar te komen? Hoe past dat binnen onze organisatiedoelstellingen? Zo brengen we samen jouw mogelijkheden in kaart.


1 Sector
Chemie

Locaties

Ashland Industries Nederland B.V. - productielocatie

Noordweg 9

3336 LH, Zwijndrecht

Neem contact op

Ashland Industries - afdeling HR

zw_hrrecruitment@ashland.com