5 VACATURES

Interstream Barging

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 27 augustus 2021
HR Advisor

image

Interstream Barging

Geertruidenberg

Geplaatst op 26 augustus 2021
(Licht)matroos

image

Interstream Barging

Geertruidenberg

Over Interstream Barging
Wie zijn wij

Interstream Barging is één van de grootste binnenvaartbevrachters in Europa. De wortels van ons bedrijf gaan terug tot 1903 als met een eerste tanker benzine over de Rijn wordt vervoerd. Sindsdien zijn we door natuurlijke groei maar ook overnames en joint ventures uitgegroeid tot het hedendaagse Interstream Barging.

In Europa zijn wij in onze markt qua tonnage de absolute marktleider. Onze vloot bestaat uit meer dan 120 schepen, waarvan circa 25 schepen in eigen rederij, met een totaal tonnage van ongeveer 350.000 ton. De eigen schepen worden geëxploiteerd vanuit kantoren in Zwitserland en Luxemburg, In Duitsland hebben we twee commerciële kantoren. Ons hoofdkantoor in Nederland is nu nog in Geertruidenberg gevestigd, eind 2021 verhuizen wij naar Sliedrecht.

Als marktleider zijn wij een betrouwbare partner voor al onze klanten. Wij hebben ruime ervaring in het bevrachten van tankschepen, met de veiligheid voor mens en milieu als uitgangspunt.

image

Wat doen wij

Wij verzorgen voor onze klanten over de Europese binnenwateren het transport van hun vloeibare producten, zoals minerale en eetbare oliën en chemicaliën, en zoeken daarvoor constant naar de beste match tussen ladingaanbod en scheepsruimte.

Circa 25 schepen behoren tot onze eigen rederij, de overige schepen zijn in het bezit van veelal particuliere eigenaren, waarvoor wij fungeren als verbindende schakel met onze opdrachtgevers. Onze grote vloot zorgt ervoor dat we een oplossing kunnen bieden aan iedere individuele klant.

Aan boord van de schepen werken ongeveer 900 professionals van matroos tot kapitein, 200 ervan werken op onze eigen schepen. In de walorganisatie werken ongeveer 65 specialisten in vakgebieden variërend van Commercie tot IT en van Safety Management tot Human Resources.

Werken bij Interstream Barging

Interstream Barging is een internationaal georiënteerde organisatie met een veelheid aan specialismes. Wij opereren via informele en korte lijnen, iedereen kent en helpt elkaar. Als je bij ons aan de slag gaat word je niet meteen in het diepe gegooid. We stellen een introductieprogramma op waarbij je het bedrijf, je collega’s en alle processen leert kennen rondom je werk, de veiligheid van jezelf en je collega’s staat daarbij centraal. Je wordt in dat alles begeleid door je collega’s op de afdeling of op het schip.

We bieden je alle ruimte en gelegenheid om jezelf te ontwikkelen; waar mogelijk heeft bij vacatures of promoties interne doorstroom de voorkeur.

Denk je in oplossingen en zit scheepvaart en transport in jouw bloed? Wij zoeken regelmatig nieuwe collega’s, zowel op onze schepen als aan de wal. Spreekt Interstream Barging je aan? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou aansluit. Tot snel!


1 Sector
Rederij

Locaties

Interstream Barging Hoofdkantoor (NL)

Centraleweg 9

4931 NA, Geertruidenberg

Neem contact op