12 VACATURES

Neste Netherlands B.V.

5000
Medewerkers
1
Sector
3
Vestigingen


Geplaatst op 23 november 2021
Senior Design Engineer, Electrical Engineering

image

Neste Netherlands B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 22 november 2021
Project Manager

image

Neste Netherlands B.V.

Rotterdam

Over Neste Netherlands B.V.
De toekomst raffineren is onze missie

Wij zijn pioniers. We zien een toekomst vol kansen.

We hebben altijd op een andere manier gedacht. Wij willen de olieraffinage-industrie uitdagen door het aanbieden van steeds schonere brandstofoplossingen en -toepassingen op basis van hernieuwbare grondstoffen.


Onze visie is de voorkeurspartner te zijn als het gaat om schonere verkeersbrandstoffen

Wij willen voor onze klanten een partner zijn die niet alleen producten levert, maar ook oplossingen. De uitgebreide oplossingen die in samenwerking met onze klanten tot stand zijn gekomen, bieden toegevoegde waarde voor onze klanten, voor hun klanten en voor ons.  

Toonaangevende leverancier van hernieuwbare NEXBTL
Neste Netherlands is een onderdeel van Neste Corporation. Neste produceert alle belangrijkste olieproducten en is wereldwijd de toonaangevende leverancier van hernieuwbare diesel.


Onze raffinaderij in Rotterdam werd in 2011 in gebruik genomen en produceert hernieuwbare NEXBTL-producten. De productiecapaciteit van deze raffinaderij is 1.000.000 ton per jaar.

De raffinaderij ligt op de Maasvlakte ten westen van de haven van Rotterdam. De locatie van de raffinaderij is een groot pluspunt voor ons omdat de haven van Rotterdam de grootste haven van Europa is en een knooppunt in de product- en grondstofstromen. Rotterdam ligt ook dicht bij de belangrijkste markten en klanten van Neste. Ook biedt de locatie goede mogelijkheden om samen te werken met chemische fabrieken in het gebied.

image
Wat doen wij

Ons doel is om de toonaangevende leverancier van brandstofoplossingen in het Oostzeegebied te zijn en te groeien in de op hernieuwbare grondstoffen gebaseerde wereldwijde markt. Het bedrijf heeft het meest uitgebreide netwerk van tankstations in Finland en heeft een sterke aanwezigheid in de Baltische staten en in de regio van St. Petersburg in Rusland.


Duurzaamheid vertaalt zich in actie. Neste is toegelaten tot de Dow Jones Sustainability World Index. Het bedrijf staat ook al enkele jaren achter elkaar op de Global 100 lijst van duurzame bedrijven. CDP Forrest heeft ons verkozen tot een van de bedrijven in de olie- en gasindustrie die het beste omgaan met de Forest Footprint.


Neste heeft drie zakelijke markten: Olieprodukten, Hernieuwbare Producten en Oil Retail. En er zijn vier rapportagesegmenten: Oil Products, Renewable Products, Oil Retail en Others.


Bij Neste werken ongeveer 5000 mensen in 15 landen. Onze productiefaciliteiten zijn gevestigd in Porvoo en Naantali in Finland, Rotterdam en Singapore. Neste-aandelen zijn genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki.


Wat leer jij van ons

's Werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en voortdurend ontwikkelen van' s werelds meestgeavanceerde brandstoffen.


We zijn ongeveer 5.000 professionals wereldwijd in landen als Finland, Nederland, Zwitserland, Rusland, Singapore, Bahrein en de Verenigde Staten. Onze mensen werken in een breed scala van gespecialiseerde disciplines, van financiën tot brandbestrijding, laboratoriumanalyses, en verkoop.


Neste biedt interessante kansen als een relatief kleine en flexibele oliemaatschappij die wereldwijd opereert en een toonaangevende producent van hernieuwbare producten. We zijn een pionier op ons terrein en het welzijn en de veiligheid van onze werknemers zijn belangrijk voor ons.


1. Pionier op ons terrein
We bieden duurzame brandstofoplossingen, waardoor mensen kunnen autorijden met een schoon geweten. We doen onderzoek van wereldklasse dat invloed heeft op de hele samenleving.


2. Interessante uitdagingen 
We bieden je de kans interessante uitdagingen aan te gaan en te innoveren. We hebben een pioniersgeest en een continu enthousiasme voor onderzoek en ontwikkeling. 


3. Werksfeer
We hebben een goede werksfeer. We respecteren ieder individu en nemen nieuwe werknemers onmiddellijk op in ons bedrijf.


Competentie en ontwikkeling
Bij Neste geloven we in een onafhankelijke manier van werken en waarderen we een proactieve benadering van zelfontplooiing. We bieden onze medewerkers de kansen zich te ontwikkelen door middel van werk en opleiding. Elke dag weer zijn er mogelijkheden om nieuwe dingen te leren door middel van zinvolle taken.


Strategische vaardigheden gedefinieerd vanuit het perspectief van het bedrijf liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van onze werknemers.  Onze ontwikkelingsprogramma's zijn ontwikkeld ter ondersteuning van de competentiegroei van een individu.  We bieden interne ontwikkelingsprogramma's voor specialisten, managers en projectmanagers. Wij verstrekken bijvoorbeeld ook trainingen in bijzondere expertises die vereist zijn voor bepaalde productietaken.


Veiligheid is het fundament van alles wat we doen, dus trainen we ook onze werknemers in veiligheidszaken.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Onze bedrijfsvoering heeft twee strategische doelstellingen: we willen de downstream-kampioen van de Oostzee zijn en we willen groeien op de wereldwijde markten gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen. De gedeelde doelstellingen kunnen alleen worden bereikt als iedereen input levert.


Wij zijn van mening dat onze manier van werken van cruciaal belang is bij het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Als onderdeel van de uitvoering van onze strategie, hebben alle werknemers van Neste een belofte gedaan over wat ze gaan veranderen in wat ze doen en hoe ze dat doen. Dit zijn praktische beloften die kleine stappen vastleggen in de richting van een andere manier van werken. Bedrijven veranderen niet. Het zijn de mensen die de veranderingen maken.


Way Forward aanpak

  • Focus op klanten
  • Verbeter de samenwerking
  • Geef en neem verantwoordelijkheid
  • Waardeer goede resultaten en reageer wanneer nodig
  • We werken altijd en overal veilig en professioneel

1 Sector
Chemie

3 Vestigingen

Neste Netherlands B.V. - Hoofdvestiging

Antarcticaweg 185
3199 KA, Rotterdam

Neste Netherlands B.V. - locatie Sluiskil

Oostkade 4
4541HH, Sluiskil

Neste Terminal Rotterdam

Zevenmanshaven Oost 147
3133 CA, Vlaardingen

Neem contact op

Neste Netherlands B.V.

jobs.nl@neste.com

0181 354 111