Laden
15 VACATURES

Neste Netherlands B.V.

5000
Medewerkers
1
Sector
3
Vestigingen


Geplaatst op 20 juni 2022
HR Business Partner

image

Neste Netherlands B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 13 juni 2022
Laboratory analyst

image

Neste Netherlands B.V.

Rotterdam

Over Neste Netherlands B.V.
De toekomst raffineren is onze missie

Neste houdt zich bezig met het tegengaan van klimaatverandering en het bevorderen van de circulaire economie. We helpen de transportsector en steden, klanten in de luchtvaart en depolymeren- en chemische industrie, bij de verduurzaming van hun activiteiten.

Wij zijn 's werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en hernieuwbare vliegtuigbrandstof uit afval- en reststromen. We introduceren hernieuwbare oplossingen ook aan de polymeren- en chemische industrie. Daarnaast zijn we een technologisch geavanceerde raffinadeur van hoogwaardige olieproducten en zijn op zoek naar manieren om plastic afval toe te passen als grondstof voor de productie van nieuw plastic. In 2019 bedroeg de omzet van Neste 15,8 miljard euro. In 2020 werd Neste derde op de Global 100-lijst van de meest duurzame bedrijven ter wereld.

Ons doel is om een wereldleider te worden op het gebied van hernieuwbare en circulaire oplossingen. Wij ondersteunen onze klanten om hun uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met minstens 20 miljoen ton per jaar te verminderen.

Our purpose: Creating a healthier planet for our children

Alles wat we bij Neste doen dient één doel: het creëren van een gezondere planeet voor onze kinderen. In de afgelopen tien jaar heeft Neste's transformatie-reis het bedrijf gebracht van een lokale olieraffinaderij naar een wereldwijde leider in hernieuwbare en circulaire oplossingen.

Ons doel zorgt dat we op zoek gaan naar nieuwe manieren om de hoeveelheid koolstof-uitstoot in de atmosfeer te verlagen. En ook innoveren om circulaire oplossingen voor het voortdurende hergebruik van koolstof te vinden. Wij willen een wereldleidere worden op het gebied van hernieuwbare en circulaire oplossingen.

image
Our vision: Leading the way towards a sustainable future together

Onze visie, samen het voortouw nemen op de weg naar een duurzame toekomst, geeft aan dat we geloven in samenwerking en actief betrokken willen zijn bij de ontwikkeling van een duurzamere toekomst.

Wij nemen deel aan de ontwikkeling van onze industrie, samen met relevante organisaties en NGO's. We gaan actief de open dialoog aan met al onze belanghebbenden. We ondersteunen het werk van wetgevers en andere besluitvormers door expertise en informatie uit ons vakgebied aan te bieden ter ondersteuning van de besluitvorming. We werken samen met een aantal internationale universiteiten en onderzoeksinstellingen.

Our values: Our success is built on our renewed values

Onze waarden vormen de kern van de cultuur van Neste. Ze sluiten naadloos aan op ons doel en weerspiegelen onze strategie van ‘sneller, gedurfder en samen’.

We Care

 • We zorgen voor het milieu, de maatschappij en de toekomstige generaties. Tegelijkertijd zijn we verantwoordelijk voor het aansturen van een succesvol bedrijf
 • We geven om de veiligheid en het welzijn van elkaar en de mensen om ons heen.
 • We betrekken en verwelkomen iedereen om ons doel te bereiken. Met zorg voor diversiteit en het recht van iedereen om zichzelf te zijn.

We have Courage

 • We lopen voorop door nieuwe mogelijkheden te verkennen en nieuwe oplossingen te vinden.
 • We streven naar vernieuwing en uitmuntendheid in de innovatieve manier waarop we werken en zaken doen.
 • We durven snel te denken, snel te handelen en snel te leren. Eerlijke dialoog en voortdurende ontwikkeling staan centraal in ons denken.

We Cooperate

 • We slagen er samen in om onze doelen te bereiken.
 • We brengen onze mensen, klanten, partners en de samenleving samen. Ons succes is gebaseerd op samenwerking en innovatie.
 • We stimuleren elkaar en groeien samen door het delen van kennis en geven van terugkoppeling.

Wat leer jij van ons

's Werelds grootste producent van hernieuwbare diesel en voortdurend ontwikkelen van' s werelds meestgeavanceerde brandstoffen.

We zijn ongeveer 5.000 professionals wereldwijd in landen als Finland, Nederland, Zwitserland, Rusland, Singapore, Bahrein en de Verenigde Staten. Onze mensen werken in een breed scala van gespecialiseerde disciplines, van financiën tot brandbestrijding, laboratoriumanalyses, en verkoop.

Neste biedt interessante kansen als een relatief kleine en flexibele oliemaatschappij die wereldwijd opereert en een toonaangevende producent van hernieuwbare producten. We zijn een pionier op ons terrein en het welzijn en de veiligheid van onze werknemers zijn belangrijk voor ons.

1. Pionier op ons terrein
We bieden duurzame brandstofoplossingen, waardoor mensen kunnen autorijden met een schoon geweten. We doen onderzoek van wereldklasse dat invloed heeft op de hele samenleving.

2. Interessante uitdagingen 
We bieden je de kans interessante uitdagingen aan te gaan en te innoveren. We hebben een pioniersgeest en een continu enthousiasme voor onderzoek en ontwikkeling. 

3. Werksfeer
We hebben een goede werksfeer. We respecteren ieder individu en nemen nieuwe werknemers onmiddellijk op in ons bedrijf.


Competentie en ontwikkeling
Bij Neste geloven we in een onafhankelijke manier van werken en waarderen we een proactieve benadering van zelfontplooiing. We bieden onze medewerkers de kansen zich te ontwikkelen door middel van werk en opleiding. Elke dag weer zijn er mogelijkheden om nieuwe dingen te leren door middel van zinvolle taken.

Strategische vaardigheden gedefinieerd vanuit het perspectief van het bedrijf liggen ten grondslag aan de ontwikkeling van onze werknemers.  Onze ontwikkelingsprogramma's zijn ontwikkeld ter ondersteuning van de competentiegroei van een individu.  We bieden interne ontwikkelingsprogramma's voor specialisten, managers en projectmanagers. Wij verstrekken bijvoorbeeld ook trainingen in bijzondere expertises die vereist zijn voor bepaalde productietaken.

Veiligheid is het fundament van alles wat we doen, dus trainen we ook onze werknemers in veiligheidszaken.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Onze bedrijfsvoering heeft twee strategische doelstellingen: we willen de downstream-kampioen van de Oostzee zijn en we willen groeien op de wereldwijde markten gebaseerd op hernieuwbare grondstoffen. De gedeelde doelstellingen kunnen alleen worden bereikt als iedereen input levert.

Wij zijn van mening dat onze manier van werken van cruciaal belang is bij het bereiken van de doelstellingen van het bedrijf.

Als onderdeel van de uitvoering van onze strategie, hebben alle werknemers van Neste een belofte gedaan over wat ze gaan veranderen in wat ze doen en hoe ze dat doen. Dit zijn praktische beloften die kleine stappen vastleggen in de richting van een andere manier van werken. Bedrijven veranderen niet. Het zijn de mensen die de veranderingen maken.

Way Forward aanpak

 • Focus op klanten
 • Verbeter de samenwerking
 • Geef en neem verantwoordelijkheid
 • Waardeer goede resultaten en reageer wanneer nodig
 • We werken altijd en overal veilig en professioneel

1 Sector
Chemie

3 Vestigingen

Neste Netherlands B.V. - Hoofdvestiging

Antarcticaweg 185
3199 KA, Rotterdam

Neste Netherlands B.V. - locatie Sluiskil

Oostkade 4
4541HH, Sluiskil

Neste Terminal Rotterdam

Zevenmanshaven Oost 147
3133 CA, Vlaardingen

Neem contact op

Neste Netherlands B.V.

jobs.nl@neste.com

0181 354 111