5 VACATURES

Rotterdam World Gateway (RWG)

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 11 juni 2021
BBL Leerplaats Electrical Engineer (Storingsmonteur)

image

Rotterdam World Gateway (RWG)

Rotterdam

Geplaatst op 10 juni 2021
Storingsmonteur (Elektrisch)

image

Rotterdam World Gateway (RWG)

Rotterdam

Over Rotterdam World Gateway (RWG)
Wie zijn wij

De ultramoderne en zeer geavanceerde containerterminal van Rotterdam World Gateway B.V. (RWG) zorgt op Maasvlakte 2 voor een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. Seamless access to Europe: een naadloze doorvoer van containers uit de hele wereld naar consumenten en industrieën in Europa.

De containerterminal van RWG is toonaangevend in termen van veiligheid en duurzaamheid en heeft alles in huis om de nieuwste generatie containerschepen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk af te handelen. De innovatiekracht van RWG stelt de organisatie in staat om voor zijn klanten een concurrerende terminal neer te zetten in de belangrijkste doorvoerhaven van Europa. Nu en in de toekomst.


RWG is een internationaal consortium dat bestaat uit terminaloperator DP World en vier wereldwijd opererende rederijen, APL, MOL, HMM en CMA CGM.

image
Wat doen wij
Het proces op de terminal van RWG is gericht op een zo efficiënt mogelijke op- en overslag van containers. De terminal is 7 dagen per week, 24 uur per dag in bedrijf en veel processen vinden geheel automatisch plaats.

Wat leer jij van ons

Je bouwt mee aan de meest efficiënte, duurzame en innovatieve containerterminal ter wereld. Je kunt vanaf de start meegroeien en van betekenis zijn voor de organisatie. En daarmee ook voor de Rotterdamse haven, de Nederlandse economie en de internationale handel. De terminal is straks een van de toonaangevende hubs in de wereld, een inspirerend voorbeeld voor andere landen en bedrijven.

Eigen ontwikkeling

Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden biedt RWG je de kans om jezelf te ontwikkelen. RWG biedt gerichte opleidingen om met de meest geavanceerde technologie te leren werken. In een gedegen inwerkperiode leer je de ins en outs van de terminal. Het meeste leer je al doende. RWG geeft je alle ruimte om je de werkzaamheden eigen te maken en je wordt uitgenodigd om mee te denken over je eigen ontwikkeling.
Waarom ben jij belangrijk voor ons

RWG is “serious about safety”. Veiligheid betekent voor het bedrijf het in acht nemen van alle mogelijke veiligheidsmaatregelen en het gericht trainen van de medewerkers. RWG staat voor openheid, ruimte voor vernieuwing en samen werken aan een avontuur.

RWG is een jong bedrijf waar de cultuur, de manier van werken en de mentaliteit maakbaar zijn. Iedereen is zichtbaar binnen RWG en kan een blijvende indruk achterlaten. Je hebt de mogelijkheid om mee te groeien en van betekenis te zijn voor de organisatie. En daarmee ook voor de Rotterdamse haven, de Nederlandse economie en de internationale handel.Een unieke ervaring

Werken op de nieuwe containerterminal op Maasvlakte 2 geeft een machtig gevoel. Het imposante van het nieuwe land aan zee, gecombineerd met de grootsheid en allure van de hedendaagse internationale scheepvaart.


1 Sector
Container - overslag

Locaties

Rotterdam World Gateway (RWG)

Amoerweg 50 - havennr. 8970

3199 KD, Rotterdam

Neem contact op

Afdeling Human Capital

recruitment@rwg.nl

010 7422 099