0 VACATURES

Alco Energy Rotterdam

90
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Over Alco Energy Rotterdam
Wie zijn wij

Alco Energy Rotterdam is een jonge bioraffinaderij, opgestart in 2010 in Europoort Rotterdam. Het is één van de grootste producenten van bio-ethanol, veevoeder en CO2 in Europa.


De Rotterdamse fabriek is onlangs overgenomen door Alcogroup, de 2e bio-ethanol producent van Europa, en Vanden Avenne, een gespecialiseerde graanhandelaar. Als Alco Energy Rotterdam bouwt zij nu in nauwe samenwerking met het zusterbedrijf Alco Bio Fuel uit Gent aan een nieuwe toekomst.

image
Wat doen wij
Op de fabriek in de Europoort zijn wij dagelijks met ongeveer 90 collega’s aan de slag om de productieprocessen te optimaliseren, te verbeteren en daarbij een gedegen bijdrage te leveren aan duurzame energievoorzieners. Er is veel aandacht voor veiligheid, milieu en productiviteit. Wij willen namelijk de hoogst mogelijke kwaliteit producten blijven leveren.


Wat leer jij van ons

Om onze ambitie waar te maken hanteren wij de voor ons succesvol gebleken waarden:

  • Team Spirit: we combineren al onze individuele talenten en karakters om samen onze doelen te bereiken.
  • Respect: ons gedrag is gebaseerd op het rekening houden, respecteren en accepteren van alle mensen, of het nu onze klanten, leveranciers of collega’s zijn.
  • Integriteit: we houden ons aan onze afspraken. We doen wat we zeggen. Wij volgen hierbij geldende wet- en regelgeving en onze Gedragscode.
  • Kwaliteit: wij zetten de wereldwijde standaard in al onze ethanol activiteiten en creëren een omgeving waar onze mensen zich kunnen ontwikkelen.
  • Passie: we zijn trots op onze organisatie en ons streven om onze prestaties te blijven verbeteren.
  • Klanttevredenheid: ieder van ons draagt in zijn dagelijkse werk bij aan de klanttevredenheid. We streven er naar een waardevolle en betrouwbare partner te zijn.

Bij Alco Energy Rotterdam vind je een dynamische en no-nonsense werkomgeving met ambitieuze groeiplannen. Je krijgt mogelijkheden om eigen initiatieven uit te werken en mee te werken aan de toekomst van het bedrijf. Je werkt altijd nauw samen in multidisciplinaire teams.

Waarom ben jij belangrijk voor ons
Er wordt de komende jaren flink geïnvesteerd en wij hebben medewerkers nodig die het als een uitdaging zien om met ons te werken aan het bereiken van onze doelen. Onze mensen vinden het leuk om te bouwen aan de toekomst van een jong, competitief bedrijf.

1 Sector
Chemie

Locaties

Alco Energy Rotterdam B.V.

Merwedeweg 10

3198 LH, Europoort Rotterdam

Neem contact op

Jaime Baena

HR Technican

vacatures@alcoenergy.com

0181 242 542