1 VACATURE

Delfluent Services

1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 4 mei 2021
Elektro- & Instrumentatietechnicus

image

Delfluent Services

s-Gravenhage

Over Delfluent Services
Wie zijn wij
Delfluent Services (DSBV) is in 2003 door de waterbedrijven Evides en Veolia opgericht. Sinds december 2012 is Evides 100% aandeelhouder van Delfluent Services. Evides is een belangrijke en vooral innovatieve speler in de wereld van de (afval)waterzuivering. Want dát is onze core business: het inzamelen en zuiveren van afvalwater. Dit doen we in de afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI) Houtrust in Den Haag en Harnaschpolder in Den Hoorn, gemeente Midden-Delfland.
image
Wat doen wij

Delfluent Services BV (DSBV) is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en onderhoud van de afvalwaterzuivering-installaties (AWZI) Harnaschpolder en (AWZI) Houtrust en het bijbehorende influent- en effluenttransportsysteem. In de AWZI’s wordt het afvalwater uit de Haagse regio gezuiverd.

Om al het afvalwater uit de Haagse regio volgens vernieuwde (Europese) normen te zuiveren werd besloten tot de bouw van een nieuwe AWZI in de Harnaschpolder (één van de grootste AWZI’s in Europa!), die vanaf 2007 operationeel is.

Met ongeveer zestig deskundige, betrokken en gemotiveerde medewerk(st)ers zuivert Delfluent Services als private onderneming onder optimale werkomstandigheden, het afvalwater van bijna anderhalf miljoen inwoners en zo’n veertigduizend bedrijven van de gemeenten Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Westland, Rijswijk, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Delft, Lansingerland, Rijnwoude, Zoetermeer en Wassenaar.


Missie en visie

Onze missie is om een betrouwbare en professionele partner te zijn in de afvalwater industrie door rekening te houden met de waarden en verwachtingen van onze klanten. De klanten zijn onder andere de opdrachtgever, aandeelhouder, medewerkers, gemeenschap, milieu en de relevante autoriteiten.

Het is onze visie om:
  • als partner deze eerste Publiek Private Samenwerking, aangaande het beheer en onderhoud van het transport en de zuivering van afvalwater, een blijvend succes te maken;
  • onze klanten een uitstekende service te verlenen;
  • een solide financieel rendement te realiseren voor onze aandeelhouders;
  • een veilige en stimulerende werkomgeving te creëren

1 Sector
Utility

2 Locaties

Delfluent Services AWZI Houtrust

Houtrustweg 120
2566 GJ, 's-Gravenhage

Delfluent Services Den Hoorn

Peuldreef 4
2635 BX, Den Hoorn (ZH)

Neem contact op

Jacqueline Overduin

HR Manager

j.overduin@evides.nl

015 219 5000