Laden
3 VACATURES

Transterminal Dordrecht (TTD)

45
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 26 september 2022
Allround Onderhoudsmonteur | Fulltime

image

Transterminal Dordrecht (TTD)

Dordrecht

Geplaatst op 26 september 2022
Meewerkend Voorman | Fulltime

image

Transterminal Dordrecht (TTD)

Dordrecht

Over Transterminal Dordrecht (TTD)
Wie zijn wij

Transterminal Dordrecht is gespecialiseerd in de op- en overslag van bulkchemicaliën en droge bulk – en stukgoederen. Met ruime ervaring en expertise hebben wij volledig geautomatiseerde processen voor de totale supply chain. Wij bieden een vijftal diensten aan binnen onze terminal:

  • Overslag van bulk, bigbags en zakgoed, waarbij we ons focussen op kleinverpakkingen. Door onze ideale ligging in de Rotterdamse haven heeft de terminal een goede verbinding met Zuid- en Oost-Europa via de weg. Met een diepgang van 8 meter en een aanlegkade van 100 meter kunnen ook grotere schepen tot 8.000 ton ons goed bereiken.
  • Opslag van bulk en zakgoed, gevaarlijk en ongevaarlijk, en food en non-food producten. Wij hebben ca. 40.000 m2 loodsruimte en op ons terrein wordt structureel ongeveer 60.000 ton product opgeslagen.
  • Blenden van meer dan 1000 verschillende producten. We hebben de capaciteit om dagelijks 250 ton aan stoffen te mengen.
  • Verpakken van bulk of zakgoed van 15 kg tot 1.500 kg. Middels 3 efficiënte productielijnen leveren we razendsnel vakmanschap.
  • Zeven van meststoffen met onze mobiele of vaste zeeflijnen. Hierbij garanderen we een hoogwaardig eindproduct.

Met een klein team van 45 medewerkers zijn wij groot in wat we doen. De hoge capaciteit die wij kunnen leveren door teamwork en een efficiënt proces, dat is onze kracht.

image
Werken bij Transterminal Dordrecht

Dat is veelzijdig werk, vooral in de operatie. Wij hebben veel productbewegingen. Met onze eigen kraan aan het water lossen we zelf schepen en we hebben o.a. vijftien heftrucks, een terminaltrekker en twee shovels voor de verplaatsingen van en op de terminal. Wij hebben een echte taakcultuur, dat betekent dat onze medewerkers continu bezig zijn, en teamwork is hierbij erg belangrijk. Samen met je ploeg klaar je de klus, zodat je weer door kunt naar de volgende.

In de operatie hebben we drie units. De cargadoors lossen de schepen, met de kraan, bobcat of ander rijdend materieel. De collega’s van de productie mengen en verpakken de producten en de distributie slaat de producten over in de loods of op het terrein. We zijn een platte organisatie waarin iedereen elkaar kent en helpt. Een familiebedrijf waarin onze mensen centraal staan. Dat zie je o.a. terug in de veiligheidsmaatregelen die we nemen. Daarnaast organiseren we leuke personeelsuitjes en familiedagen.


Jouw loopbaan bij TTD

Start je bij ons in de operatie dan koppelen we je aan een buddy. Je leert bij ons eigenlijk alles on the job. Er is geen specifieke opleiding die je kunt volgen om bij ons aan de slag te gaan. Theorie en praktijk lopen gelijk op, zodat je stapje voor stapje alles onder de knie krijgt. Zijn er aspecten waar je tegen aan loopt dan kun je deze oppakken met onze theoriebegeleider of met je buddy. Je volgt een persoonlijk opleidingsplan waarbij we doelen opstellen met elkaar voor een bepaalde periode. Zo kun je blijven leren en groeien.

Je komt te werken in een ploeg van zeven à acht collega’s waarbij je afwisselende werkzaamheden uitvoert. Binnen de productie bestaan de ploegen bijvoorbeeld uit een meewerkend voorman, mengmeester, operators en mengers. Als operator zorg je dat het verpakkingsproces goed blijft lopen. Je leert dit aanvoelen en je leert snel te anticiperen. Als menger houd je je bezig met het doseren en bewaken van het mengproces. De focust ligt daarbij op de kwaliteit van het product.

Word jij onderdeel van het TTD-team?

Spreekt het je aan om in een organisatie te werken waarbij teamwork op nummer één staat en heb je affiniteit met machines? Bijvoorbeeld door jouw technisch inzicht of omdat je het leuk vindt om op en met rijdend materieel bezig te rijden. Wij horen graag van je, want momenteel zijn we onze ploegen aan het uitbreiden.

Onze huidige medewerkers hebben allerlei verschillende achtergronden, van bakker tot stukadoor. Wij geloven dat iedereen met de juiste motivatie en interesses onze werkzaamheden kan leren. Naast uitgebreide groeimogelijkheden bieden wij je een goed basissalaris en een uitstekende pensioenregeling.

Zoek jij een uitdaging waarbij je veel afwisseling hebt, zelf je leertraject kunt indelen en word je graag onderdeel van een hecht team? Neem een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer op de baan die jouw interesse wekt of neem direct contact met ons op. Tot snel!


2 Sectoren
Bulk
Logistiek

Locaties

Transterminal Dordrecht

Kreekweg 11

3316 BD, Dordrecht

Neem contact op

Transterminal Dordrecht

solliciteren@ttd.com

078 65 11 655