Laden
5 VACATURES

Evos Rotterdam B.V.

65
Medewerkers
2
Sectoren
1
Vestiging


Geplaatst op 12 mei 2022
E&I Supervisor (0,8-1 FTE)

image

Evos Rotterdam B.V.

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 12 mei 2022
Support engineer (0,6-0,8 fte)

image

Evos Rotterdam B.V.

Europoort Rotterdam

Over Evos Rotterdam B.V.
Wie zijn wij

Evos is een internationaal opslagbedrijf voor vloeibare energie en chemische producten met een netwerk van hoogwaardige tanks. In totaal kunnen wij in Europa zo’n 6,3 miljoen m3 vloeistoffen op- en overslaan. De terminals zijn gevestigd in Rotterdam, Amsterdam, Terneuzen, Hamburg, Gent, Algeciras en Malta. Met deze locaties zijn wij al aanwezig in de belangrijke hubs in Europa. Onze ambitie is om dit uit te breiden, want wanneer wij een terminal opkopen doen wij er alles aan om deze milieuvriendelijker te maken. Wij zien de energietransitie als een bron van kansen en dromen graag over een betere wereld.

image
Evos Rotterdam

Onze terminal in de Europoort heeft niet alleen een opslagcapaciteit van 172.500 m3 voor bio-ethanol en methanol, maar ook drie fabrieken waar we 24/7 verschillende stoffen produceren, zoals:

  • Formaldehyde, wat wordt gebruikt als conserveringsmiddel in cosmetica en in bijvoorbeeld textiel en MDF;
  • Paraformaldehyde, dit vind je in lage concentratie terug in ontsmettingsmiddelen;
  • Hexamethyleentetramine, dit wordt gebruikt als industriële toepassing in de fotografie of tandheelkunde, maar ook in rubber en brandstoftanks.

Deze producten vallen onder de categorie gevaarlijke stoffen, dus veiligheid staat enorm hoog in het vaandel bij onze medewerkers. We runnen de terminal met ongeveer 65 medewerkers. De operations afdeling houdt de fabrieken draaiende en draagt zorg voor de op- en overslag van de producten in onze tanks. Deze komen aan en verlaten de hub via vrachtwagens, tankwagens, per trein of zee- of binnenvaartschip. Daarnaast hebben wij bijna alles wat er gebeurt op de terminal in eigen beheer. De expeditie zorgt dat de producten uit de fabrieken hun weg vervolgen, de technische dienst houdt alle apparatuur en installaties in goede staat en wij hebben een eigen laboratorium waar we analyses en testen uitvoeren.

Ook op kantoor hebben wij sinds 2019, toen Caldic chemie hier plaats maakte voor Evos, enorm uitgebreid. Onze HSSEQ afdeling regelt alles betreft de veiligheid en milieuzaken en we hebben een eigen sales-, finance-, HR- en logistieke afdeling.

We blijven trouwens groeien, want in 2022 breiden we ons tankenpark uit en besteden we nog meer aandacht aan duurzaamheid. We starten projecten die onze terminal ontwikkelen op het gebied van efficiëntie en we ondernemen actie om nog minder CO2 uit te stoten. Evos Rotterdam is nu al zelfvoorzienend met een eigen waterzuivering en stoomvoorziening.


Werken bij Evos Rotterdam

Zowel op het kantoor als in de operatie vindt je echt die Rotterdamse cultuur terug. We kenmerken ons als direct, veiligheidsbewust en hecht. Onze medewerkers blijven lang bij ons en zijn niet bang om elkaar aan te spreken. Er is ook ruimte om mee te denken, want wij horen graag de ideeën van alle lagen in de organisatie.

Wanneer je bij ons aan de slag gaat, dan zorgen we natuurlijk dat jij de hele organisatie leert kennen. Het inwerktraject hangt af van je functie, maar je krijgt in ieder geval een checklist waarmee je op verschillende afdelingen langsgaat om je collega’s en de processen te leren kennen. Daarnaast maakt de directeur altijd graag even persoonlijk kennis met je en volg je een veiligheidstraining bij HSSEQ.

Start je als operator dan volg je hiervoor een opleidingstraject van 1 tot 1,5 jaar. Hierin leer je alles kennen. Je werkt namelijk niet op één plek op de terminal, maar je gaat aan de slag in het tankenpark én de drie fabrieken. Binnen operations heb je dus veel variatie in je baan. Begin je bij de technische dienst of in een kantoorfunctie, dan krijg je een mentor die je wegwijs maakt. Je zal, in welke functie dan ook, snel worden opgenomen in ons team.

Jouw toekomst bij Evos

Zit je bij ons op je plekje, dan is er de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en om door te stromen. Geef aan welke vaardigheden jij wilt ontwikkelen of welke kennis je graag wilt opdoen om beter te worden in je werk. Er is van alles mogelijk. Daarnaast proberen we posities altijd eerst intern op te vullen, bijvoorbeeld als er iemand met pensioen gaat of als een afdeling opnieuw wordt ingericht.

Evos Rotterdam is enorm aan het groeien en veranderen. Er zijn korte lijnen en open deuren, maar natuurlijk wordt er hard gewerkt. Wij zoeken collega’s die goed om kunnen gaan met een veranderende omgeving en die initiatief tonen. Jij kunt met jouw ideeën echt bijdragen aan verbeteringen. Daarnaast deel je onze normen en waarden rondom veiligheid en wil je graag aan de slag in een leuk en hecht team.

Hebben wij jouw interesse gewerkt? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer op de baan die bij jou aansluit. We maken graag kennis met je!


2 Sectoren
Bulk
Industrie

Locaties

Evos Rotterdam B.V.

Merwedeweg 20

3198 LH, Europoort Rotterdam

Neem contact op

Christa van Velzen

HR Officer

christa.van.velzen@evos.eu

0181 442 911

Petra Druimel

HR department Evos Rotterdam

petra.duimel@evos.eu

0181 442 911