7 VACATURES

Rhenus Logistics B.V.

110
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 17 september 2021
Controleur

image

Rhenus Logistics B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 17 september 2021
Douane Declarant

image

Rhenus Logistics B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Over Rhenus Logistics B.V.
Wie zijn wij

Rhenus Logistics is een wereldwijde logistieke dienstverlener met Duitse roots en een jaaromzet van € 5,4 miljard. Van Nederland tot Nieuw-Zeeland en van Chili tot Japan leveren we een uitgebreid portfolio aan diensten voor complexe logistieke vraagstukken. De ruim 33.500 medewerkers die wereldwijd op 820 locaties werken maken dit mogelijk. Rhenus opereert vanuit verschillende divisies te weten: Air & Ocean, Road freight, Contract Logistics, en Port Logistics. Rhenus Logistics B.V. in Rotterdam maakt onderdeel uit van de Port Logistics divisie.

Naast veel aandacht voor klantgerichte oplossingen, vinden wij het minstens zo belangrijk dat onze medewerkers goed hun werk kunnen doen én hier plezier in hebben. Zo kunnen wij de beste service leveren. Binnen Rhenus Logistics B.V. staat integriteit en continuïteit voorop. Wij zijn veel bezig met de toekomst, zowel van onze medewerkers als die van onze planeet. We halen de ondernemersgeest in hen naar boven, bieden volop doorgroeimogelijkheden en betrekken onze mensen bij procedures en beslissingen. Daarnaast investeren we in duurzame technieken en equipment zodat we milieuvriendelijker en efficiënter kunnen werken.

image
Logistieke oplossingen in Rotterdam

In Rotterdam is Rhenus Logistics B.V. vertegenwoordigd met een terminal op de Maasvlakte (de Rhenus Deep Sea Terminal) en een terminal dichtbij de stad, de Rhenus Waalhaven Terminal. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met flexibele mensen.

Op de Maasvlakte houden wij ons hoofdzakelijk bezig met de op- en overslag van grote rollen en platen staal, aluminium, forest products, containers en met zware lading zoals machines, en offshore wind maar ook olie-en gas gerelateerde projecten.

De terminal in de Waalhaven is grotendeels gericht op de op- en overslag van aluminium en containers. Onze mensen werken hier op de havenkranen, vorkheftrucks, terminaltrekkers en container reachstackers. Daarnaast verzorgen we hier ook het transport van de aluminium billets per schip of vrachtwagen en hebben we een IJslanddienst; een exclusieve lijndienst voor het transport van allerlei producten richting IJsland.

Op beide terminals staat veiligheid en milieuvriendelijk werken hoog op de agenda. Zo rijden onze nieuwe mobiele kranen op elektriciteit, hebben we strenge regels voor het equipment en vinden we het belangrijk dat onze 110 medewerkers zich hiervan bewust zijn. We waarborgen de veiligheid op de terminals door onze mensen altijd op tijd te trainen en we zijn ISO 14001 en AIO gecertificeerd.


Aan de slag bij Rhenus Logistics

Wanneer je bij ons start word je met open armen ontvangen. De eerste dag maak je kennis met beide terminals in Rotterdam middels een rondleiding en vertelt onze opleidingscoördinator over de verwachtingen, regels en procedures. Ga je aan de slag op één van onze terminals dan regelen we dat alle PBM’s en bedrijfskleding voor jou worden klaargemaakt en leer je direct jouw team kennen. De Operations Manager van je team legt je vervolgens alle werkzaamheden uit, zodat je aan de slag kunt. Is het van belang dat je een certificaat haalt voor je functie, bijvoorbeeld VCA of BHV, dan kun je deze cursus zo snel mogelijk volgen.

Bij Rhenus Logistics gaan we informeel met elkaar om en hebben we een open-deurenbeleid. Het komt vaker voor dat je het MT of de directieleden tegenkomt op de terminal. Zo is het voor iedereen toegankelijk om mee te denken over procedures en werkzaamheden. De Rotterdamse mentaliteit komt daarnaast sterk terug op onze terminals.

Goed om te weten: wij hebben een eigen arbeidsvoorwaardenregeling, een premievrij pensioen en ons vitaliteitsteam organiseert regelmatig uitjes op sportief gebied waar je aan mee kunt doen. Daarnaast volgt iedereen bij Rhenus Logistics minimaal één keer per jaar een Veiligheid awareness training.

Werken aan je toekomst

Want jouw toekomst vinden wij erg belangrijk! Bij Rhenus Logistics zorgen we goed voor je. Zo gaan we elk jaar met jou in gesprek over jouw doelen. Waarin wil jij jezelf ontwikkelen en hoe kunnen we jou daarbij helpen? We stellen jaardoelen op en begeleiden je om deze te behalen. Er zijn tal van mogelijkheden om door te groeien en hierover gaan we graag met je in gesprek.

Voor starters hebben wij ook een Young Talent Program. Op de Rhenus Academy in Duitsland ga je in de leer om door te groeien tot bijvoorbeeld projectleider.

Ben jij een logistiek talent en spreekt onze internationaal georiënteerde organisatie jou aan? Pak dan je kans. Bekijk onze vacatures en solliciteer direct op de functie die bij jou past. We maken graag kennis met je!


1 Sector
Logistiek

2 Vestigingen

Rhenus Logistics B.V. - locatie Rotterdam Maasvlakte

Antarcticaweg 199
3199 KA, Maasvlakte Rotterdam

Rhenus Logistics B.V. - locatie Waalhaven

Kesterenstraat 21
3087 BB, Rotterdam

Neem contact op

Vanessa Pieters

Manager HRM

vanessa.pieters@nl.rhenus.com

010 4400 400