Laden
2 VACATURES

Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 18 november 2022
Kraanmachinist

image

Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V.

Moerdijk

Geplaatst op 18 november 2022
Allround Terminal Medewerker

image

Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V.

Moerdijk

Over Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V.
Gedreven door transport en techniek

Van der Vlist Terminal Moerdijk is onderdeel van de Van der Vlist Transport Groep, één van de Europese marktleiders in de logistiek. Opgericht in 1930 als familiebedrijf en nog steeds aan het groeien. Als logistiek dienstverlener zijn wij continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Dit doen we met een grote vloot gespecialiseerde transportmiddelen, ruime technische kennis en ervaring en locaties door heel Europa.

Onze diensten:

  • Speciaal en zwaar transport: zoals bouwmachines, windmolendelen en tramwagons
  • Technische diensten: bijvoorbeeld het assembleren, modificeren en reinigen van grondverzetmachines
  • Projectmanagement: van laden tot het installeren op gebruikslocaties
  • Terminal en havenactiviteiten: op- en overslag van breakbulk goederen
  • Opslag: van grondverzetmachines tot windmolendelen
  • 4PL: multimodale logistieke oplossingen


image
Van der Vlist Terminal Moerdijk

In Moerdijk zijn we sterk vertegenwoordigd met een terminal van ruim 140.000 m2, een kade van 200 meter lang en 50 collega’s die zich elke dag weer inzetten om de terminal draaiend te houden. Van terminal medewerker tot coördinator, wij werken samen en helpen elkaar. Onze medewerkers zijn allround inzetbaar, omdat wij veel verschillende werkzaamheden hebben. In Moerdijk is dit vooral gericht op de op- en overslag van bijzondere producten die per schip, truck of via het spoor aankomen. Deze producten krijgen een plek op de terminal voor een korte of lange periode, voordat ze hun weg weer vervolgen.

De Van der Vlist Terminal Moerdijk heeft grote plannen. Wij streven er naar dat onze nieuwe terminal in 2024 operationeel is. Daarmee breiden we uit met 80.000 m2 terrein en een aanlegkade van 600 meter lang. Zo kunnen we veel meer in eigen hand houden en groeien we in professionaliteit. Momenteel zoeken we collega’s die nu deel uit willen maken van ons team, zodat zij straks op onze nieuwe terminal goed uit de voeten kunnen.


Werken bij Van der Vlist

Dat is werken in een écht team. We staan voor elkaar klaar, zorgen altijd dat veiligheid bovenaan staat en we hebben allemaal iets met de logistiek. Als je bij ons aan de slag gaat dan koppelen we je aan een ervaren medewerker die jou in de praktijk wegwijs maakt. Onze terminal is een dagterminal, dus wij werken niet rond de klok. We zorgen natuurlijk wel dat aan het eind van de dag alles af en netjes is. Iedereen heeft zijn of haar verantwoordelijkheden, maar uiteindelijk werk je met zijn allen aan het beste resultaat.

We zijn een platte organisatie, deuren staan open en er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Werk je op de terminal, dan haal je stap voor stap je certificaten zodat je alle voertuigen kunt besturen. Als Kraanmachinist werk je ook weleens mee op de grond als we daar handen te kort komen. Flexibiliteit en brede inzetbaarheid stellen wij erg op prijs.

Een job voor de lange termijn

Ben je niet bang om hard te werken, zoek je een baan met hele uiteenlopende werkzaamheden en hecht je waarde aan een sterk team? Kun jij je daarnaast vinden in onze kernwaarden: commitment, volharding en mededogen? Dan zou je zo maar bij Van der Vlist kunnen passen. Wij zoeken collega’s die de klus klaren en het leuk vinden om in stappen steeds meer te leren over de logistiek en de producten die onze terminal aan doen. Die mee willen bouwen aan onze nieuwe terminal en met ons mee willen groeien.

Spreekt onze organisatie jou aan? Check onze vacatures en solliciteer op de baan die bij jou past. Wil je eerst nog meer informatie of vrijblijvend het gesprek aangaan? Neem dan contact op.


1 Sector
Logistiek

Locaties

Van der Vlist Terminal Moerdijk B.V.

Komeetweg 8

4782 SG, Moerdijk

Neem contact op

Richard Rijnsburger

Personeelsfunctionaris

r.rijnsburger@vandervlist.com

0184 606 600