2 VACATURES

APM Terminals Maasvlakte II B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 7 september 2021
Internship: Junior Terminal Analyst

image

APM Terminals Maasvlakte II B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 7 september 2021
Payroll Administrator (Interim, 16 uur p/w)

image

APM Terminals Maasvlakte II B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Over APM Terminals Maasvlakte II B.V.
Wie zijn wij

Ontwikkeling van volautomatische en geavanceerde containerterminal


‘Innoveren, uitdagen, motiveren en grenzen verleggen.’


APM Terminal Maasvlakte II B.V. is een technisch geavanceerde containerterminal in ontwikkeling. Wij zijn een onderdeel van APM Terminals. Een grote internationale organisatie met het wereldwijde hoofdkantoor in Den Haag. De nieuwe terminal op de Tweede Maasvlakte is een innovatief pronkstuk. APM Terminals Maasvlakte II is ‘pushing the boundaries’. Innoveren, uitdagen, motiveren en grenzen verleggen. Hierbij maakt APM Terminals Maasvlakte II gebruik van de inzet van alle kennis, kunde, talent en ervaring van onze medewerkers en van de meest geavanceerde technologie in onze bedrijfstak. Er is zorgvuldig nagedacht over het operationele concept, waarbij veel aandacht is besteed aan de wensen van de klant, milieubewustzijn, veiligheid en duurzaamheid.  De terminal is open sinds april 2015 en heeft inmiddels 1000 meter deepsea kade en 500 meter barge kade. Uiteindelijk zal de terminal 167 hectare groot worden en uitgroeien naar een capaciteit van zo'n 4,5 miljoen TEU per jaar. De terminal wordt gefaseerd aangelegd. De eerste fase is zojuist bijna afgerond.

 

Samenspel en samenwerking

Op vragen waarom we dingen doen zoals we ze doen en hoe we onze prestaties kunnen verbeteren, is ons antwoord samenspel en samenwerking van mens en machine. Samenpel van APM Terminals MVII en klanten. Samenspel van APM Terminals MVII en haar omgeving. Pas als samenspel en samenwerking goed zijn, kunnen wij als organisatie onze beloftes waarmaken.

image
Wat doen wij

APM Terminals Maasvlakte II heeft een duidelijk doel voor ogen, namelijk een veilige en vlekkeloze verbinding vormen tussen land en zee. 


Wat leer jij van ons

Samenspel en samenwerking. Creatie en innovatie. In de ontwikkelingen binnen onze terminal staat centraal. Wij willen graag dat mensen blijven meedenken om de nieuwe terminal hoogstaande kwaliteit te laten leveren. Daarbij mogen alle ideeën geopperd worden. Dat zorgt voor een innovatieve sfeer en een prettige cultuur waarin iedereen voor 200% gemotiveerd is. Op de terminal vertalen wij dat naar een omgeving waarin wij elkaar stimuleren, altijd te bedenken hoe het anders kan en hoe het nóg beter kan. Een omgeving ook waarin we elkaar ruimte en vrijheid geven. Waarin bijsturen en bijgestuurd worden de normaalste zaak van de wereld is.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Hoe technisch geavanceerd APM Terminal MVII ook is, mensen zijn altijd nodig. Wij zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mensen en leiden wij collega’s verder op om te werken in een hightech omgeving. Vanuit APM Terminals MVII krijgen wij alle ruimte om de beste, mooiste en meest geavanceerde terminal ter wereld te bouwen. En om die doelstelling te kunnen bereiken hebben wij jouw bijdrage nodig!


1 Sector
Container - overslag

Locaties

APM Terminals Maasvlakte II B.V.

Europaweg 910

3199 LC, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

APM Terminals Maasvlakte II B.V.

mvii.hr@apmterminals.com

010 754 9500

Arthur Stowik

Artur.Slowik@maersk.com

Artur.Slowik@maersk.com