Laden
4 VACATURES

Stolt-Nielsen

6.500
Medewerkers
5
Sectoren
2
Vestigingen


Geplaatst op 26 september 2022
Operator Special Services Stolthaven Terminals

image

Stolt-Nielsen

Moerdijk

Geplaatst op 12 september 2022
Truck Operator - Stolthaven Terminals

image

Stolt-Nielsen

Moerdijk

Over Stolt-Nielsen
Wie zijn wij

Stolt-Nielsen is al meer dan 60 jaar wereldwijd bekent als logisitiek dienstverlener. Met een oorsprong in Noorwegen en locaties in 30 landen zijn wij wereldmarktleider in het transport en opslag van bulkvloeistoffen. Onze ondernemersgeest speelt hierin een belangrijke rol. Stolt-Nielsen bestaat uit vijf bedrijven - Stolt Tankers, Stolthaven Terminals, Stolt Tank Containers, Stolt Sea Farm en Stolt LNG.

Het vervoer van bulkvloeistoffen en chemicaliën doen wij met onze eigen tankers, binnenvaartschepen, via het spoor en met vrachtwagens. Naast het vervoer verzorgen wij de op- en overslag van de producten die wij vervoeren. We zijn van oorsprong een familiebedrijf en dit zie je terug. Wij hebben vier kernwaarden die we ‘The Stolt Way’ noemen. Deze kernwaarden gaan over de manier waarop we met elkaar werken.

Onze kernwaarden:

  • Commit to go further
  • Collaborate for success
  • Act pragmatically
  • Create solutions
 
image
Locaties in Nederland

Terminal Moerdijk
Moerdijk is een van onze vijftien terminals. Op deze terminal komen de bulkvloeistoffen via schepen, vrachtwagens of per trein aan en slaan we ze op of over. Vanwege de grote variatie aan producten is er veel uitdaging. Elk product moet op een andere manier worden behandeld, volgens alle regels, richtlijnen en veiligheidsinstructies.

In Moerdijk hebben we 35 opslagtanks en een containerdepot. Vanuit de verschillende silo’s worden de producten over de hele wereld vervoerd. Op het terrein vind je verder ruimtes die we gebruiken voor het reinigen, repareren en keuren van onze tankcontainers.

Moerdijk is een kleine en gemoedelijke terminal. Ongeveer 100 medewerkers zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Het is een plek waar je kunt leren. In Moerdijk weten we wat teamwork is. We zorgen voor elkaar, we werken hard en we vieren onze successen.

Hoofdkantoor Rotterdam
In de Rotterdamse Veerhaven, naast de Euromast vind je ons hoofkantoor. Hier zitten onder andere de HR en Finance afdelingen en de managementteams van Stolt Tankers, Stolt Tank Containers en Stolthaven Terminals.


Werken bij Stolt-Nielsen

De lijnen zijn kort en we helpen elkaar zodat je snel allround inzetbaar bent. Je leert terwijl je werkt. We koppelen je aan een buddy die jou de verschillende processen en veiligheidsregels laat zien. Mocht je nog niet alle cursussen hebben gedaan die jouw baan vereisen, dan zorgen wij daarvoor.

Het is voor de toekomst altijd mogelijk om door te groeien. Als operator betekent dit dat je kunt doorgroeien naar een allround functie of naar teamleider. Als onderhoudsmonteur kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar project engineer.

Bouw met ons aan jouw loopbaan

De complexiteit en diversiteit binnen onze organisatie zorgt ervoor dat we ook een divers team aan collega’s nodig hebben. Wij zoeken mensen die onze kernwaarden delen en graag het beste in zichzelf naar boven halen. Wil jij meewerken aan het bouwen van een sterk team, terwijl je ook bouwt aan je eigen carrière? Doe je dat het liefst in een dynamische omgeving met de nodige uitdaging? Of je nu starter of professional bent, we maken graag kennis met je.

Spreekt onze organisatie je aan? Solliciteer dan direct op een van onze functies. Sluit jouw ervaring net niet aan bij de baan die je interessant vindt? Stuur ons een e-mail. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden.


5 Sectoren
Bulk
Container - overslag
Maritiem
Logistiek
Transport

2 Vestigingen

Stolt Tank Containers / Stolthaven Terminals Moerdijk B.V.

Middenweg 30
4782 PM, Moerdijk

Stolt-Nielsen

Westerlaan 5
3016 CK, Rotterdam

Neem contact op

Edzard Wester

HR Advisor Europe

e.wester@stolt.com

06 2503 2718

Iris van Laar

Corporate Recruiter (Rotterdam)

i.vanlaar@stolt.com

06 4325 4125