7 VACATURES

LyondellBasell Rotterdam

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 6 oktober 2021
PMO Analyst

image

LyondellBasell Rotterdam

Rotterdam

Geplaatst op 6 oktober 2021
Specialist, Technical Service

image

LyondellBasell Rotterdam

Rotterdam

Over LyondellBasell Rotterdam
Wie zijn wij

Chemische reus LyondellBasell

"Onze aantrekkingskracht? Talent op de werkvloer!"

LyondellBasell is wereldwijd een van de grootste spelers in de chemische industrie. Gevestigd in negentien landen, verspreid over vijf continenten, bedienen we meer dan honderd landen. De totale jaaromzet bedroeg in 2008 vijftig miljard dollar. In Nederland hebben we zo’n zevenhonderd medewerkers, verdeeld over vijf vestigingen: het hoofdkantoor, de opslaglocatie en twee fabriekslocaties in het Rotterdamse havengebied. In Moerdijk is nog een derde fabriekslocatie.

image
Wat doen wij

We spitsen onze activiteiten toe op de chemische industrie, raffinage, technologie en de productie van grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie. Van aardolieraffinage tot (eind)product, LyondellBasell beheerst het productieproces van begin tot eind. In het havengebied staan twee fabrieken waarin we propyleenoxide en butaandiol verwerken. Chemische halffabricaten die we toepassen in onder meer dashboards, cosmetica en coatings. Op ons hoofdkantoor coördineren we alle logistieke processen, ook op internationaal niveau. In de fabriek in Moerdijk produceren we grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie.


Wat leer jij van ons

In 2007 is LyondellBasell ontstaan uit twee bedrijven: Lyondell en Basell. In onze bedrijfsvoering combineren we het beste uit beide bedrijfsculturen en van daaruit ontwikkelen we ons verder. Flexibiliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Veiligheid neemt een unieke positie in; binnen onze processen, voor onze medewerkers en omwonenden, en met het oog op het milieu. Onze kernwaarden zijn: uitmuntende prestaties, maatschappelijke verantwoordelijkheid en empowered medewerkers. Voor onze medewerkers betekent dit veel vrijheid in hun werkzaamheden. Daarvoor zien wij graag betrokkenheid en verantwoordelijkheid terug. We bieden je interne certificerings- en opleidingsprogramma’s aan, alsook een e-learningtool waarmee je online cursussen kunt volgen. Je geeft hiermee sturing aan je ontwikkeling.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wij blijven vernieuwen en verbeteren. Daarom zijn we op zoek naar medewerkers die flexibel zijn. Daarnaast beschik je over een dosis creativiteit en neem je je verantwoordelijkheden. Met deze eigenschappen, een mbo-diploma én VAPRO B of C op zak ben jij voor ons van toegevoegde waarde. Bijvoorbeeld als procesoperator op een van onze fabriekslocaties. Hbo’ers of technische wo’ers vinden hun plek als engineer. En ben je internationaal georiënteerd, beheers je het Engels en heb je minimaal mbo-niveau? Dan is onze functie van logistiek medewerker heel aantrekkelijk! 


1 Sector
Chemie

Locaties

LyondellBasell Hoofdkantoor

Delfsplein 27

3013 AA, Rotterdam

Neem contact op