8 VACATURES

STC Group

700
Medewerkers
1
Sector
10
Vestigingen


Geplaatst op 9 juli 2020
Docent Engels - STC vmbo college

image

STC Group

Rotterdam

Geplaatst op 9 juli 2020
Social Media Stagiair - STC International

image

STC Group

Rotterdam

Over STC Group

Wie zijn wij

Werken bij STC Group betekent werken bij dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en het havenindustrieel complex. Met ruim 700 collega’s maak je aantrekkelijk en praktijkgericht onderwijs op vmbo-, mbo-, hbo- of masterniveau mogelijk. Daarnaast zijn wij (inter)nationaal actief op het gebied van om-, her- en bijscholing van professionals en voeren wij toegepast onderzoek uit.

De volgende organisaties maken deel uit van STC Group in Nederland:

 

  • STC vmbo college (voorheen Scheepvaart en Transport College)
  • STC mbo college (voorheen Scheepsvaart en Transport College)
  • Rotterdam Mainport Institute (i.s.m. Hogeschool Rotterdam)
  • Netherlands Maritime University
  • STC B.V.
  • STC International
  • STC Publishing (uitgeverij, voorheen STC EduPort)
image
Wat doen wij

Met passie voor ons eigen vak leiden wij (toekomstige) professionals op. Leren door te ervaren staat bij ons voorop. In onze praktijkruimten en simulatoren ontdekken jongeren wat hen in hun toekomstige werkomgeving te wachten staat. Onze aanpak kenmerkt zich door praktijkgerichtheid, focus op techniek en kwaliteit en een voortdurend streven naar verbetering. Wij bieden daarbij een uitdagende maar evenwichtige omgeving voor collega’s, leerlingen, studenten en cursisten.

Als verticale onderwijs- en kennisinstelling zijn wij gespecialiseerd in het verzamelen, verrijken, managen én delen van kennis op het gebied van scheepvaart, transport, havens en de aan de haven gekoppelde industrie. Niet zo gek dus dat wij leerlingen, studenten en cursisten uit heel Nederland opleiden. Onze docenten en trainers kunnen gebruik maken van een breed scala aan (praktijk)faciliteiten en simulatoren. Denk daarbij aan opleidingsschepen, een hoogspanningspracticum, brugsimulatoren, fire & safety trainingcentre en een logistiek centrum.    

De focus van STC Group ligt niet alleen in Nederland. Wij hebben een sterke internationale organisatie. Wij dragen onze kennis graag over de hele wereld uit. Dat doen we structureel in Oman, de Filipijnen, Kazachstan, Vietnam en Zuid-Afrika. Daarnaast verzorgen we kortlopende projecten in tientallen landen over de hele wereld. 


Wat leer jij van ons
STC Group is een organisatie die opereert in een complexe en veeleisende omgeving. Vanwege die complexiteit en onze wens om voortdurend te blijven investeren in onze eigen collega’s, investeert STC Group fors in het kennis- en opleidingsniveau van de collega’s. Dit doen wij onder andere door middel van ons eigen, uitgebreide opleidings- en cursusprogramma voor collega’s.  Er is vrijwel altijd ruimte voor studie en stage. En waar mogelijk bieden wij collega’s graag de kans om een poosje in het buitenland te werken.
Waarom ben jij belangrijk voor ons
De vraag naar een gedegen, praktijkgerichte opleiding of cursus groeit. En daarom groeit  STC Group. Wij zijn voortdurend op zoek naar vooral technische docenten en trainers. Professionals met o.a. een technische, nautische achtergrond die hun kennis en ervaring met onze leerlingen en studenten willen delen nodigen wij van harte uit om een open sollicitatie naar ons toe te sturen. 

1 Sector
Overig

10 Locaties

STC Group - Lloydstraat 300

Lloydstraat 300,
Rotterdam

STC Group - Anthony Fokkerweg 4

Anthony Fokkerweg 4,
Rotterdam

STC Group - Deltahaven

Deltahaven 4,
Stellendam

STC Group - Kerkhoekstraat 1

Kerkhoekstraat 1,
Brielle

STC Group - Quarantaineweg

Quarantaineweg 98,
Rotterdam

STC Group - RDM Campus

Directiekade 32,
Rotterdam

STC Group - Waalhaven Z.z. 16

Waalhaven Z.z. 16,
Rotterdam

STC Group - Westzeedijk 487

Westzeedijk 487,
Rotterdam

STC Group - Zuidstraat 135A

Zuidstraat 135A,
Katwijk (ZH)

STC Training & Consultancy - Soerweg

Soerweg 31,
Rotterdam

Neem contact op

Tamara Pols

Recruiter

t.pols@stc-r.nl

010 4486 200