1 VACATURE

Maja Stuwadoors

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 14 april 2021
KAM medewerker met zeebenen

image

Maja Stuwadoors

Amsterdam

Over Maja Stuwadoors
Wie zijn wij
Maja Stuwadoors Amsterdam N.V. is van oorsprong een Rotterdams bedrijf, opgericht in 1972. In 1999 richt Maja Stuwadoors samen met HES Beheer de Rotterdam Bulk Terminal op, de één na grootste terminaloperator voor droge mineralen in de Rotterdamse haven.

Vanwege de overname van FGS J.C. van Dijke uit Amsterdam, wordt de nieuwe naam Maja Stuwadoors Amsterdam N.V.. In 2007 verhuist Maja Stuwadoors naar Amsterdam en voegt de kantoren in Rotterdam en Amsterdam samen. Inmiddels beschikken we over een vloot van zeven drijvende kranen en een team van 35 ervaren en betrokken medewerkers.

image

Wat doen wij
Maja verzorgt de overslag van agri-producten, zowel gewogen als ongewogen. Het bedrijf is ISO 001 en GMP+ gecerfificeerd voor de overslag van zowel menselijke als dierlijke consumptiegoederen. 

Ook verzorgen we voor verschillende klanten de overslag van kolen en houtpallets, maar ook andere vaste biobrandstoffen, diverse mineralen (waaronder kunstmest, talk en dolomiet). Daarnaast beschikken wij over de juiste know how en uitrusting om schroot snel en schadevrij te laden en te lossen.

Snelheid, flexibiliteit, schoon en nauwkeurig zijn onze kernwaarden. We hanteren scherpe richtlijnen voor onderhoud en reinging van materieel om vermenging met andere stoffen te voorkomen.

Wat leer jij van ons
Maja Stuwadoors heeft veel ervaring met op- en overslag van stukgoed, big bags, coils, papier etc. Dankzij onze ruime en gevarieerde vloot van zelfvarende drijfkranen en ons ervaren personeel zorgen wij voor een snelle en efficiënte lossing van de goederen van onze klanten.

Wie bieden onze medewerkers veel vrijheid. Ze verstaan hun vak en weten waar ze mee bezig zijn. Geen werkdag is hetzelfde. Bij ons geldt wel: Niet zeuren, maar doen! 

1 Sector
Bulk

Locaties

Maja Stuwadoors

Pier Azië 10

1013 BT, Amsterdam

Neem contact op