Laden
1 VACATURE

TEAM Terminal B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 6 december 2022
Lead Technician E&I

image

TEAM Terminal B.V.

Europoort Rotterdam

Over TEAM Terminal B.V.
Wie zijn wij
TEAM Terminal B.V. is een moderne, computergestuurde olie op- en overslagbedrijf in Europoort, met een aantal grote oliemaatschappijen als aandeelhouders.
Op de terminal wordt voornamelijk ruwe olie aangevoerd met tankers en via pijpleidingen. De olie wordt opgeslagen in tanks en via pijpleidingen verpompt naar verschillende afnemers in binnen- en buitenland.
image

Wat doen wij
Jaarlijks wordt 35 miljoen kubieke meter "ruwe olie" doorgezet, een kwart van de totale doorzet in het hele Europoortgebied. De ruwe olie is afkomstig uit landen zoals Saoedi-Arabie, Venezuela en Rusland. De olie wordt na ontvangst opgeslagen in 33 tanks, met een gezamenlijke opslagcapaciteit van 2.754.900 kubieke meter, en via pijpleidingen verpompt naar verschillende afnemers in binnen- en buitenland.
Werken bij TEAM Terminal
Veiligheid staat bij TEAM Terminal vanzelfsprekend voorop. Lijfspreuk van elke medewerker is: 's avonds net zo gezond naar huis als we 's morgens gekomen zijn. Strenge veiligheidsprotocollen en een nauwe samenwerking met diverse brandweerkorpsen en beveiligingsbedrijven garandeert al jarenlang een veilige bedrijfsvoering. Zo werkt een team van specialisten in een modern, servicegericht logistiek centrum voor kwalitatieve dienstverlening in een veilige werkomgeving.

1 Sector
Bulk

Locaties

TEAM Terminal

Rijndwarsweg 3

3198 LK, Europoort Rotterdam

Neem contact op