9 VACATURES

Den Hartogh Logistics

1
Sector
4
Vestigingen


Geplaatst op 21 oktober 2021
Gas chauffeur

image

Den Hartogh Logistics

Rozenburg (ZH)

Geplaatst op 15 oktober 2021
Starters met affiniteit in de transport en logistiek gezocht!

image

Den Hartogh Logistics

Rotterdam

Over Den Hartogh Logistics
Wie zijn wij

Den Hartogh Logistics, opgericht in 1920, is van oudsher een echt familiebedrijf. Door de jaren heen is onze organisatie van een vrachtwagentransportbedrijf uitgegroeid naar een bedrijf met een volledig logistieke dienstverlening. Met hubs en kantoren in Rotterdam, Dubai, Houston en Singapore is Den Hartogh vandaag de dag een belangrijke internationale speler in de transportsector. Wij zijn gevestigd in 23 landen met 1.900 werknemers wereldwijd. Voor transport maken we gebruik van onze eigen vloot van ongeveer 20.000 containers voor vloeistoffen, gas en droge bulk, 600 trucks en 400 tankwagens.

image
Wat doen wij

Als specialist in weg- en intermodaal transport van vloeibare bulkchemicaliën en gas voor de chemische industrie is elke dag anders bij Den Hartogh Logistics. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en daarnaast hebben wij locaties o.a. in Rozenburg, Pernis en de Botlek. In 2021 is Den Hartogh vanwege haar 100 jarig bestaan koninklijk geworden.


Wat leer jij van ons

Bij Den Hartogh Logistics staat veiligheid boven alles. Alle medewerkers, zowel op de weg als in de kantoren, vinden de veiligheidsnormen erg belangrijk. Daarnaast kenmerkt Den Hartogh zich als zorgzaam en zijn wij zowel in 2016/2017 als in 2018/2019 uitgeroepen als beste werkgever van de logistieke sector. Het zorgzame karakter komt o.a. terug bij inwerkperiodes van nieuwe medewerkers en bij het feit dat ambities beloond worden. Wil jij graag groeien in je werk, dan gaan we met jou in gesprek om de mogelijkheden hiervoor in kaart te brengen. Daarnaast bieden wij ook jonge mensen de kans zich te ontwikkelen in hun vak. Den Hartogh heeft ieder jaar in februari en september plaats voor een aantal stagiaires, zowel op het kantoor als buiten.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Den Hartogh Logistics is een internationaal georiënteerd bedrijf. Zo zijn er veel communicatielijnen tussen kantoren in verschillende landen. Maar ongeacht of je chauffeur bent of in de directie zit, iedere medewerker wordt gezien als waardevol.

Voor onze non-office medewerkers verzorgen wij een uitgebreid inwerktraject, zodat we zeker weten dat je elke dag veilig thuis komt. Den Hartogh bestaat dankzij haar medewerkers. Daarnaast word je bij ons gewaardeerd om je kennis en kunde en niet om je geslacht, culturele achtergrond, opleidingsniveau of anders.


1 Sector
Logistiek

4 Vestigingen

Den Hartogh Logistics - Botlek

Mannheimweg Poort 6
3197 LR, Botlek Rotterdam

Den Hartogh Logistics - Pernis

Butaanweg 17
3196 KC, Vondelingenplaat Rotterdam

Den Hartogh Logistics - Rotterdam

Willingestraat 6
3087 AN, Rotterdam

Den Hartogh Logistics - Rozenburg

Oranjelaan 46
3181 HK, Rozenburg (ZH)

Neem contact op

Irene Plantinga

HR Advisor

iplantinga@denhartogh.com

088 162 00 54