0 VACATURES

S5 Agency World

60
Medewerkers
1
Sector
4
Vestigingen


Over S5 Agency World
Wie zijn wij

S5 is opgericht in 2014, en is een samenwerking tussen vijf wereldwijde partijen met een passie voor de haven en scheepvaart. De historie van S5 North Europe gaat echter veel verder terug. S5 is daarmee een jonge organisatie met veel kennis uit het verleden. Het hoofdkantoor van S5 North Europe is gevestigd in Rotterdam, maar onze organisatie heeft kantoren over de hele wereld. In Rotterdam werken ongeveer 60 mensen in verschillende functies. Integriteit, innovatie en samenwerken: dat is waar S5 veel waarde aan hecht. 

Bekijk hier de LinkedIn pagina van S5
image
Wat doen wij

De haven staat nooit stil. De werkzaamheden van S5 gaan dus ook 24/7 door. Als agent coördineren wij eigenlijk alles in de haven. Vanaf het moment dat een schip de haven in vaart is S5 erbij betrokken. Wij coördineren onder andere crewchanges, de belangrijke papieren die het schip moet hebben, de ligging van het schip en de brandstof. Voor alle zaken die geregeld moeten worden rondom het schip hebben wij vakmensen beschikbaar die hun werk met plezier uitvoeren, op ieder moment van de dag. S5 North Europe heeft hubs in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Hamburg en Oslo, maar wij zijn ook actief in havens waar wij zelf geen hub hebben. Onze diensten vind je dus letterlijk overal ter wereld. Daarmee zijn ook de mogelijkheden voor onze medewerkers eindeloos.


Wat leer jij van ons

Of je nu bij ons binnenkomt als waterklerk of financemedewerker; als nieuwe collega bij S5 wordt je goed begeleid en ingewerkt op je afdeling. Je krijgt een mentor in de vorm van een ervaren vakman, die je snel wegwijs maakt. Ook geven wij de ruimte voor opleiding en ontwikkeling. Wij kijken naar jouw individuele ambities en helpen jou om die waar te kunnen maken. Zo helpt S5 jou bij het verder groeien in je functie en in onze organisatie. Op iedere afdeling wordt hard gewerkt, maar ook humor is erg belangrijk. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de teamspirit. Dat betekent dat jij binnenkomt in een hecht team met fijne collega’s waardoor jij je snel op je gemak voelt op je nieuwe werkplek.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wij zoeken mensen met ambitie, drive en passie voor de haven en scheepvaart: of je nu een ervaren vakman bent of een stagiair die de werkzaamheden graag wil leren. Bij S5 kun je terecht in verschillende functies, zowel met een MBO-opleiding als met een HBO- of zelfs WO-achtergrond. Wat je ook doet bij S5, wij vinden het fijn als je iemand bent die dingen signaleert die beter kunnen in jouw ogen. Als je iemand bent die het initiatief durft te nemen om verbetervoorstellen te doen. Want ontwikkelen en vernieuwen is iets wat wij continu doen en blijven doen. Nu en in de toekomst. En daarbij hebben wij jou als onze nieuwe collega hard nodig. 


1 Sector
Maritiem

4 Locaties

S5 Agency World - Amsterdam

Sardinieweg 4
1044 AE, Amsterdam

S5 Agency World - Rotterdam

Waalhaven Oostzijde 77
3087 BM, Rotterdam

S5 Agency World - Vlissingen

Engelandweg 33
4389 PC, Ritthem

S5 North Europe N.V. - Antwerpen

Noorderlaan 147
B2030, Antwerpen

Neem contact op

S5 Agency World

info@s-5.org

010 5062 000