Laden
3 VACATURES

MOH Service B.V.

50
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 16 juni 2022
Pijpfitter

image

MOH Service B.V.

Vierpolders

Geplaatst op 16 juni 2022
Quality Inspector

image

MOH Service B.V.

Vierpolders

Over MOH Service B.V.
Wie zijn wij
MOH Services is een maintenanceorganisatie gericht op de petrochemie, de voedingsmiddelenindustrie en de offshorebranche. Op dit moment hebben wij ongeveer 50 medewerkers in dienst, zowel operationeel als op kantoor. Wij zijn een informele organisatie met een echte Rotterdamse mentaliteit. De korte lijnen zorgen ervoor dat alles besproken kan worden. Onze mensen hebben hart voor de zaak en voor elkaar: de teamspirit is hoog. Met elkaar werken we hard, klaren we de klus en zorgen we voor tevreden klanten.
image
Wat doen wij

Opgericht in 2001 met als doel professionele montage- en onderhoudsservice te bieden aan petrochemische bedrijven in regio Rotterdam, is MOH Services inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat haar diensten in verschillende branches internationaal biedt. Wij werken zowel op de locatie van onze opdrachtgevers als in onze eigen werkplaats. Daar maken wij bijvoorbeeld componenten, constructies en leidingsystemen uit zowel koolstofstaal als RVS. Bij MOH staat kwaliteit en flexibiliteit op nummer één. Wij staan 24 uur per dag klaar voor onze klanten. Bij spoedgevallen zijn wij bijvoorbeeld altijd bereikbaar via onze call-outservice. En doordat onze werkplaats altijd open is, kunnen wij op maat gemaakte componenten vaak dezelfde dag nog leveren bij onze klanten.

Maatschappelijke betrokkenheid vinden wij belangrijk. Zo ondersteunen wij lokale verenigingen en regionale voetbalclubs, maar ook goede doelen en projecten in ontwikkelingslanden. Daarnaast geven wij langdurig werklozen kans op een baan in onze samenwerking met gemeenten en het UWV. Naast mensen krijgt ook het milieu onze aandacht. Wij werken met biologisch afbreekbare ontvetters en boorolie, ons restmateriaal wordt gerecycled en onze bedrijfskleding wordt op een milieuvriendelijke manier gereinigd.


Wat leer jij van ons
Als jij als nieuwe collega bij ons binnenkomt, dan koppelen wij jou de eerste periode aan een mentor die jou helpt bij het leren kennen van onze organisatie en onze werkzaamheden. Naast starters zijn ook vakvolwassen mensen bij ons van harte welkom. MOH werkt met een bedrijfsopleidingsplan. Dat betekent dat alle medewerkers ieder jaar een POP-gesprek voeren, dat er doelen gesteld worden en dat er gekeken wordt naar de mogelijkheden op het vlak van training en opleiding. Ontwikkeling in het vak en veiligheid in het werken vinden wij voor jou als onze medewerker erg belangrijk. Daarom investeren wij hier veel in. Zo zijn wij bijvoorbeeld een erkend leerbedrijf en bieden wij ook stages aan voor alle niveaus.
Waarom ben jij belangrijk voor ons
Jij weet van aanpakken, bent servicegericht en flexibel ingesteld. Jij vindt het leuk als geen enkele dag hetzelfde is, zowel op het gebied van werkzaamheden als werkplek. Zo ben je de ene dag bij één van onze klanten op locatie aan het werk en de andere dag in onze eigen werkplaats. Omdat onze werkplaats altijd open is en wij dag en nacht bereikbaar zijn voor onze klanten, gaat het werk bij MOH dus constant door. Wisselende werktijden zijn daarom voor jou geen enkel probleem. Ben je bovendien een echte teamspeler en kun je goed samenwerken? Dan pas je prima bij MOH!

1 Sector
Contractors

Locaties

MOH Service B.V.

Seggelant-Noord 11

3237MG, Vierpolders

Neem contact op