4 VACATURES

Maastank

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 10 november 2020
Medewerker Customer Service

image

Maastank

Botlek Rotterdam

Geplaatst op 5 november 2020
Stagiair Technische Afdeling

image

Maastank

Botlek Rotterdam

Over Maastank
Wie zijn wij

Maastank is een kwalitatief hoogwaardige tankterminal in het hart van de Rotterdamse haven voor de op- en overslag van plantaardige oliën, vetten, specialties, oleochemicals en base oils. Het bedrijf is opgericht in 1985 en is ontstaan uit een samenwerking tussen Fluvia Holding en Dekker Groep. Sinds 2015 is Maastank volledig in handen van de Dekker Groep.

image
Wat doen wij

Maastank specialiseert zich voornamelijk in tankopslag van vloeibare bulk. Verder bieden wij volledige teminal services. Wij laden en lossen o.a. tankauto’s, zeeschepen, ISO Containers en Flexibags. We mixen en behandelen producten. We verwarmen tankauto’s, IBC’s en drums en we zorgen voor tolraffinage van plantaardige oliën. Tot slot verzorgen bij ook de coördinatie van Douaneformulieren. Kortom, Maastank biedt een volledige terminalservice. 


Wat leer jij van ons

Iedereen heeft de kans zich te ontwikkelen bij Maastank. Bij Maastank is er een intern opleidingsplan voor iedereen in de operatie. In dit programma volgen medewerkers uit de operatie scholing over verschillende onderwerpen, deze worden gestructureerd en kleinschalig aangeboden bij ons op locatie. Dit gaat van algemene basiskennis over de producten, de terminal en vaardigheden, naar specifieke voedselveiligheid en andere veiligheidsaspecten.

Maastank is een relatief jonge organisatie en vooral ook een groeiende organisatie. Dit betekent dat de organisatie constant in ontwikkeling is. Zoals bijvoorbeeld de recente uitbreiding van het tankenpark en het implementatie van een nieuwe Terminal Operating system. Dit houdt in dat onze mensen zich ook zullen blijven ontwikkelen omdat er nieuwe uitdagingen ontstaan, die we samen moeten aangaan. Naast het interne opleidingsplan stimuleren we ook dat werknemers meedenken over de ontwikkeling van de organisatie. Ontwikkeling van mens en organisatie is dus niet alleen heel belangrijk voor ons, maar ook noodzakelijk.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Maastank is geen enorm grote organisatie, waardoor de lijnen kort zijn en je binnen de kortste keren het grootste gedeelte van je collega’s kent. Dat zorgt voor een hoge onderlinge betrokkenheid en goede sfeer. Maastank is onderdeel van de Dekkergroep, een familie bedrijf welke gekenmerkt wordt door dezelfde betrokkenheid en sfeer, ondanks de grotere omvang van de gehele organisatie.

Wij zoeken teamspelers met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Het liefst met een opleiding gespecificeerd op het vakgebied waar de vacature over gaat. Dat kan van operator opleidingen t/m logistieke mbo/hbo opleidingen.

Wij vinden dat iedereen zichzelf moet kunnen blijven ontwikkelen, zowel voor de organisatie als voor de mensen zelf en zullen dat altijd stimuleren en faciliteren. Dat vereist wel dat je als werknemer van ons een open houding hebt t.o.v. je eigen ontwikkeling en niet bang bent om te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan.


1 Sector
Bulk

Locaties

Maastank Rotterdam Botlek

Welplaatkade 9

3197 KR, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Ben van Deurzen

HR Manager

b.vandeurzen@dekkergroep.com