2 VACATURES

Euroloop

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 19 januari 2022
Hoge druk Flens Monteur

image

Euroloop

Rotterdam

Geplaatst op 3 januari 2022
Instrumentatie / Metering Engineer

image

Euroloop

Rotterdam

Over Euroloop
Wie zijn wij

Euroloop is een van de grootste testcentra ter wereld voor het testen en kalibreren van hoge druk industriële gas- en vloeistofmeters met een diameter van 4”- 48”. Hiervoor is een procesinstallatie gebouwd waarin grote hoeveelheden aardgas dan wel aardolie producten worden gecirculeerd in een “closed loop”. Wat onze installatie bijzonder maakt is dat deze alle complexiteit van een procesinstallatie kent en tevens de specificaties en accreditaties van een laboratorium heeft. Klanten over de hele wereld brengen hun flowmeters naar Euroloop voor het testen en kalibreren van hun flowmeters.

image

Werken bij Euroloop

Wanneer je aan de slag gaat bij Euroloop kom je terecht in een klein en hecht team van medewerkers. In Rotterdam werken ruim 35 mensen. De afdeling Operations werkt 24/5 in 3 ploegen.

Er is een informele sfeer en iedereen kent elkaar. Je wordt in eerste instantie gekoppeld aan een buddy die jou wegwijs maakt in de werkzaamheden en alle kneepjes van het vak leert. Zo kun jij snel zelfstandig aan de slag in je rol.

Wanneer jij je op je plek voelt en graag je kennis wil uitbreiden, dan biedt Euroloop de mogelijkheid om een opleiding of cursus te volgen. Wij vergoeden jouw opleiding zodat je de nieuwe kennis kunt inzetten ter verbetering van onze processen. Omdat we een kleine organisatie zijn willen we onze mensen graag breed opleiden zodat zij meerdere rollen in het bedrijf kunnen vervullen.

Bij Euroloop kun jij echt het verschil maken. We houden van korte lijnen. Heb je een verbetervoorstel? Dan kun je binnenlopen bij het management. Je hoort dan veelal direct of we met jouw idee aan de slag gaan. Wij waarderen eigen initiatief en pro-activiteit. Zo maken we Euroloop samen continu beter en efficiënter.

Past jij bij ons? Dan maken we graag kennis!

Neem jij je verantwoordelijkheid, weet je van aanpakken en ga je graag aan de slag in een klein team? Dan is werken bij Euroloop misschien wel iets voor jou. Wij zoeken collega’s die graag zelf op zoek gaan naar verbeteringen binnen de organisatie en niet bang zijn om ideeën aan te dragen. Zet jij net dat stapje extra? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past. Wij hopen je snel te leren kennen.

Een leuke bijkomstigheid: bij Euroloop werken we met een winstafhankelijke uitkering. Gaat het goed met onze organisatie, dan profiteren onze medewerkers daar ook van. Op deze manier hopen wij dat iedereen zich eigenaar voelt van Euroloop. Sluit jij je bij ons aan?


1 Sector
Overig

Locaties

Euroloop

Petroleumweg 36

3196 KD, Rotterdam

Neem contact op