3 VACATURES

cotac Nederland B.V.

120
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 8 november 2021
Administratief medewerker

image

cotac Nederland B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 1 november 2021
Tank container monteur (fulltime)

image

cotac Nederland B.V.

Rotterdam

Over cotac Nederland B.V.
Wie zijn wij

cotac Nederland B.V. is een fullservice provider van opslag, reparatie en reiniging van o.a. tankcontainers en -opleggers. cotac Nederland B.V. is onderdeel van de HOYER Group, een logistieke dienstverlener die wereldwijd actief is. Wij zijn gevestigd in de Botlek, maar hebben ook diverse locaties in Duitsland, België en Frankrijk. cotac is hiermee een Europees georiënteerd bedrijf, al ligt de nadruk in Nederland voornamelijk op het gebied tussen Rotterdam en Antwerpen. In de Botlek wordt dan ook nauw samengewerkt met de collega’s van de Antwerpse locatie.

cotac Nederland B.V. telt ca. 120 medewerkers, waarvan er ongeveer 100 werken in een operationele functie. Dit zijn bijvoorbeeld monteurs, reachtruckchauffeurs en lassers. Op kantoor werken ca. 20 medewerkers, voornamelijk in administratieve functies.

image
Wat doen wij

In Rotterdam houden wij ons bezig met een breed scala aan operationele werkzaamheden. Zo reinigt cotac containers die bedoeld zijn om chemische producten, gassen of voedsel te vervoeren en voeren we periodieke inspecties uit aan tank containers. We repareren tekortkomingen aan containers, trailers en trucks en hebben een opslag voor lege tank containers. Dit doen we voornamelijk i.o.v. HOYER en aanverwante bedrijven, maar ook voor de containers van Lease Operators en opleggers van derden.

Bij cotac genieten we van een informele sfeer. Onze medewerkers zijn zeer divers, maar hebben allen een passie voor techniek. Collega’s kunnen goed met elkaar overweg en de ploegen bestaan uit een mix van jonge en ervaren mensen.


Wat leer jij van ons

Als je aan boord komt bij cotac Nederland B.V. start je altijd met een intern trainingsprogramma. Hier leer je aan de hand van 360? films hoe diverse werkzaamheden in elkaar steken. Je hebt dan ook geen uitgebreide vooropleiding nodig om aan de slag te kunnen bij cotac. Het is natuurlijk wel van belang dat je gemotiveerd bent en dat de techniek je interesseert. Na het trainingsprogramma kom je terecht in een team, waar je begeleid wordt door een ervaren medewerker. Zo leer je de kneepjes van het vak, terwijl je tevens veel vrijgelaten wordt. Leren door te doen, dat staat bij cotac voorop. Evenals Safety First!

Eenmaal in dienst bij cotac Nederland B.V. krijg je diverse mogelijkheden om door te groeien en om jezelf te ontwikkelen, mits je daar open voor staat. Zo zijn de meeste teamleiders gewoon begonnen als monteur. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar administratieve functies, bijvoorbeeld bij HOYER.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Ben jij gefascineerd door techniek en zoek je een uitdaging in de Rotterdamse industrie? Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn en ben je klaar voor je eerste of tweede stap in je carrière? Door het regelmatig doorstromen van medewerkers, is cotac altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Technici, lassers, monteurs en diverse chauffeurs nodigen wij altijd uit te solliciteren. Wij geloven dat nieuwe medewerkers ook nieuwe inzichten meebrengen, waardoor cotac blijft groeien en verbeteren. Houd ons vacatureoverzicht in de gaten en wellicht kom jij binnenkort onze ploegen versterken.


1 Sector
Overig

Locaties

cotac Nederland B.V.

Oude Maasweg 44-50

3197 KJ , Rotterdam

Neem contact op

Nicole van der Ree

HR / SA medewerker

recruitment-nl@hoyer-group.com

010 295 3370