2 VACATURES

HOYER Global Transport B.V.

350
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 10 juni 2021
Inside Sales Coördinator

image

HOYER Global Transport B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 21 mei 2021
Customer Service Medewerker

image

HOYER Global Transport B.V.

Rotterdam

Over HOYER Global Transport B.V.
Wie zijn wij

HOYER Global Transport B.V. is ontstaan in 1999 als joint venture van de HOYER Group en Odfjell. Begonnen met slechts 15 medewerkers en 2.500 deep sea containers is HOYER Global Transport uitgegroeid tot een wereldwijde logistieke dienstverlener. Sinds 2001 valt HOYER Global Transport volledig onder de HOYER Group en anno 2018 hebben wij ruim 350 medewerkers 20.000 deep sea containers wereldwijd.

HOYER Global Transport B.V. heeft vestigingen in o.a. Houston, Brazilië, China, Singapore en Dubai. Op het hoofdkantoor in Rotterdam-Botlek werken ruim 100 medewerkers op diverse afdelingen zoals Customer Service, Inkoop en Sales.

De HOYER Group kenmerkt zich als een echt familiebedrijf. Teamspirit is hierbij erg belangrijk. Bij HOYER Global Transport B.V. hebben de medewerkers daarnaast allemaal een echte Rotterdamse mentaliteit. Er hangt een informele sfeer, er is altijd tijd voor een geintje en met een open deur policy loopt iedereen gemakkelijk bij elkaar binnen.

image
Wat doen wij

De HOYER Group is wereldwijd een grote speler op logistiek gebied. Met zes business unit bedienen wij een groot gedeelte van de logistieke markt. Bij HOYER Global Transport B.V. houden wij ons bezig met alle overzeese transporten van vloeibare producten. 

De afdeling Customer Service heeft hierbij een belangrijke rol. Alle medewerkers hebben een specifiek gebied of een aantal klanten waarvan ze alles weten. Op deze manier kunnen zij onze klanten zo goed en snel mogelijk helpen. Zij begeleiden het gehele proces vanaf het moment van laden tot het moment van lossen.

Door het internationale karakter van HOYER Global Transport zijn er ook vaak medewerkers van buitenlandse vestigingen te vinden in Rotterdam en vice versa. Ook is er dagelijks mail- of telefonisch contact met andere kantoren. Op deze manier betrekt HOYER Global Transport iedere vestiging bij de familie.


Wat leer jij van ons

Kom je te werken bij HOYER Global Transport dan stroom je regelrecht de familie in. Je start met een introductietraining waarbij je een inzicht krijgt in de verschillende afdelingen. Daarnaast ga je m.b.v. een trainer de diepte in en leer je alle waarden en normen van HOYER kennen. Tot slot ga je onder begeleiding aan de slag in je eigen functie.

HOYER Global Transport B.V. vindt het erg belangrijk dat haar medewerkers het naar hun zin hebben en dat zij hun ambities nastreven. Zo zijn er diverse doorgroeimogelijkheden. Interne medewerkers krijgen bijvoorbeeld voorrang mits er vacatures uitstaan. Daarnaast hebben wij ieder jaar plaats voor ca. vijf stagiaires op verschillende afdelingen en hebben wij programma’s voor trainees.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Bij HOYER Global Transport B.V. zijn we prestatiegericht, maar dit wel met een glimlach. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers het werk doen wat zij leuk vinden. Onze medewerkers zijn welwillend, sociaal en staan open voor nieuwe ontwikkelingen. Wil je bij ons komen werken, dan is het belangrijk dat je een echte doener bent en dat je goed in teamverband kunt werken.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s. Zo zoeken wij diverse mensen op zowel MBO als HBO niveau, bijvoorbeeld voor de functies van Customer Service Medewerker en Sales Coördinator. Heb jij een opleiding gevolgd in een logistieke richting en wil je graag werken bij een toonaangevend bedrijf waar teamspirit bovenaan staat? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer direct!


1 Sector
Logistiek

Locaties

Hoyer Global Transport B.V.

Oude Maasweg 44-50

3197 KJ, Rotterdam

Neem contact op

Nicole van der Ree

HR / SA medewerker

recruitment-nl@hoyer-group.com

010 2953 370