Laden
7 VACATURES

Dekker Tankopslag

2
Sectoren
3
Vestigingen


Geplaatst op 21 november 2022
Medewerker Customer Service

image

Dekker Tankopslag

Botlek Rotterdam, Ouderkerk aan den IJssel

Geplaatst op 21 november 2022
Vrachtwagenchauffeur (Internationaal)

image

Dekker Tankopslag

Ouderkerk aan den IJssel

Over Dekker Tankopslag
Wie zijn wij
Met ruim 100 roestvrijstalen verwarmde opslagtanks aan de IJsseldijk in Ouderkerk a/d IJssel verzorgt de Dekker Groep de op- en overslag van vloeibare producten voor food, feed en pharma. Deze tanks zijn allen RVS (316L) met een inhoud variërend van 70 tot 500 m3 en een totale opslagcapaciteit van 24.000 m3 voor vloeibare producten. Sommige kleine tanks zijn uitgerust met een roerwerk voor speciale blends.
image
Stap verder dan alleen tankopslag

De producten kunnen ook in vaten of IBC’s worden afgevuld, in tanks worden opgeslagen of direct op transport gaan. Indien gewenst dekken we uw goederen af met stikstof, waardoor de kwaliteit langer gegarandeerd is. Tevens kunnen we goederen onder douanestatus opslaan en uitleveren. Lees meer over onze douane activiteiten.

In onze HACCP-loods slaan we diverse emballages (vaten, IBC’s en zakgoed) met hoogwaardige producten op, die we tevens kunnen ompakken, verladen en weer transporteren.

De Dekker Groep is de totale ketenregisseur voor het complete logistieke traject van uw goederen, inclusief tankopslag.


Werken bij Dekker
Naast een afwisselende en uitdagende functie biedt de Dekker Groep haar medewerkers alle ruimte om van betekenis te zijn in hun eigen vakgebied. De Dekker Groep is een gerenommeerde speler op het gebied van tankopslag en tanktransport en verzorgt voor haar cliënten de gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van vloeibare levensmiddelen. De Dekker Groep bestaat al 122 jaar en heeft haar hoofdkantoor in Ouderkerk aan den IJssel. Daarnaast heeft zij vestigingen in Rotterdam, België en Polen.

2 Sectoren
Bulk
Logistiek

3 Vestigingen

Dekker Groep - Hoofdkantoor

IJsseldijk West 66
2935 AR, Ouderkerk aan den IJssel

Dekker Tankopslag - locatie Zijdepark

Zijdepark 27
2935 LB, Ouderkerk aan den IJssel

Maastank B.V.

Welplaatkade 9
3197 KR, Botlek Rotterdam

Neem contact op

Ben van Deurzen

HR Manager

b.vandeurzen@dekkergroep.com