2 VACATURES

Van Veelen Industriële Verpakkingen

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 17 januari 2022
Allround Medewerker - Houtbewerking

image

Van Veelen Industriële Verpakkingen

Rotterdam

Geplaatst op 12 januari 2022
Allround Commercieel / Operationeel Medewerker

image

Van Veelen Industriële Verpakkingen

Rotterdam

Over Van Veelen Industriële Verpakkingen
Wie zijn wij

Ons ervaren team verzorgt voor alle goederen elke geschikte verpakking, zodat de goederen beschermd zijn tijdens transport en opslag.

"Bij Van Veelen werken we als één team en hebben we aan 1 woord genoeg."

Wij zijn een bedrijf met Rotterdamse inslag; er wordt hard gewerkt in een informele sfeer. Onze medewerkers zijn de schakel in het geheel. 

Door onze samenwerking met Snoeck Services B.V. en Unilash B.V., specialisten in “Lashing & Securing”, kunnen wij ook het vastzetten van verpakte en onverpakte lading verzorgen.

image

Wat doen wij

Verpakkingen

Wij leveren kisten en verpakkingsconstructies vervaardigd van vuren en/of plaatmateriaal, duurzame retourkisten, flightcases, pallets, industriële vloeren, skids en holblokken. Deze verpakkingen zijn geheel afgestemd op de wensen en producten van de klant. Maatwerk verpakkingen realiseren we snel.

Op maat verpakken

De goederen worden vakkundig verpakt conform internationale eisen en indien nodig afgedekt of beschermd middels folie. Ook meten wij in op locatie en kunnen met spoed leveren. 

Project begeleiding

Wij begeleiden een volledig verpakkingstraject bij de klant of op onze locatie. Onder andere verzorgen wij het verpakken, in- en uitslag, wegen, labelen, administratie en lashen van de goederen. Onze centraal gelegen locatie is goed uitgerust en voorzien van hijs- en transportmiddelen.

Internationale eisen

Wij voldoen als producent en leverancier aan de internationale ISPM 15 norm. Al ons hout en onze verpakkingen worden voorzien van een registratienummer. Een internationaal merkteken met de garantie dat de verpakkingen voldoen aan deze norm.

MAPLE Group
Per 1 januari 2020 is Van Veelen onderdeel van de MAPLE Group, samen met Qargo Packers B.V., Snoeck Services B.V. en Unilash B.V. Samen zorgen wij voor een full service pakket voor onze klanten in het havengebied. Waar Van Veelen sterk is in het op maat maken van verpakkingen, zijn Unilash en Snoeck Services gespecialiseerd in het lashen en securen van ladingen. Qargo Packers levert beide diensten, aangevuld met logistieke dienstverlening. 

De MAPLE Group staat voor één van de grootste bedrijven in de industriële verpakkingsindustrie en het vastzetten van break bulk- en projectlading in containers en aan boord van zeeschepen in het Rotterdamse havengebied. Met de kennis, ervaring en faciliteiten kunnen we onze klanten optimaal bedienen, op 24/7 basis.

1 Sector
Contractors

Locaties

Van Veelen Industriële Verpakkingen

Van Veenendaalweg 17

3088 HG, Rotterdam

Neem contact op

Van Veelen Industriële Verpakkingen

solliciteren@maplegroup.nl

010 4290 180