1 VACATURE

Snoeck Services B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 29 december 2020
Ervaren Stukgoed Sjorders

image

Snoeck Services B.V.

Rotterdam

Over Snoeck Services B.V.
Wie zijn wij

Snoeck Services B.V. adviseert en verzorgt het lashen en securen van alle voorkomende lading zodat goederen tijdens transport over weg, spoor en zee gezekerd zijn en schadevrij de eindbestemming bereiken. Ook zijn wij leverancier van lashing & securing materialen.

Sinds 1960 zijn wij gevestigd in Rotterdam, vanaf deze locatie leveren wij onze diensten aan klanten in de Rotterdamse haven, heel Nederland en indien gewenst ook buiten Nederland. 

Wij zijn een flexibele organisatie met een no-nonsense cultuur, werkzaam in een dynamische markt. 

Snoeck Services B.V. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Wij bewaken door het toepassen van deze internationale norm de kwaliteit van onze organisatie, diensten en materialen en werken continu aan verbeteringen.

image

Wat doen wij

Ons ervaren team verzorgt het zeewaardig vastzetten van lading volgens de nieuwste technieken en de laatst geldende normen en eisen. De klant kan rekenen op vakkundig advies bij alle vragen met betrekking tot het verpakken en veilig vastzetten van de lading.

Wij kunnen lading vastzetten aan boord van schepen, in containers, op flatracks en spoorwagons enz. Wij beschikken over mobiele units en geavanceerd gereedschap zodat wij op elke gewenste locatie onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

MAPLE Group
Per 1 januari 2020 is Snoeck Services B.V. onderdeel van de MAPLE Group, samen met Qargo Packers B.V., Van Veelen Industriële Verpakkingen en Unilash B.V. Samen zorgen wij voor een full service pakket voor onze klanten in het havengebied. Waar Snoeck Services sterk is in het lashen en securen van ladingen, zorgen Van Veelen en Qargo Packers voor de verpakkingen en andere logistieke dienstverlening. Unilash is in services vergelijkbaar met Snoeck Services.

De MAPLE Group staat voor één van de grootste bedrijven in de industriële verpakkingsindustrie en het vastzetten van break bulk- en projectlading in containers en aan boord van zeeschepen in het Rotterdamse havengebied. Met de kennis, ervaring en faciliteiten kunnen we onze klanten optimaal bedienen, op 24/7 basis.

1 Sector
Logistiek

Locaties

Snoeck Services B.V.

Van Veenendaalweg 17

3088 HG, Rotterdam

Neem contact op

Snoeck Services B.V.

solliciteren@maplegroup.nl

010 428 9622