1 VACATURE

Unilash B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 31 mei 2021
Ervaren Stukgoed Sjorders

image

Unilash B.V.

Rotterdam

Over Unilash B.V.
Wie zijn wij

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring is Unilash uitgegroeid tot een betrouwbare multifunctionele havenpartner. De hoofdactiviteit behelst de lashing & securing van diverse lading in de Nederlandse en buitenlandse havens: van stukgoed tot containers en speciale projecten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in stuwadoors activiteiten en beschikken wij over een ruim en direct leverbaar assortiment aan materialen. Met ons team verzorgen wij de door u gewenste dienstverlening.

Bij al onze werkzaamheden zijn kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit de belangrijkste pijlers. Operationeel zijn wij het hele jaar door, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag beschikbaar. “We get the job done, 24/7!”

image

Wat doen wij

Wij hebben diverse sjorders in dienst, die allen een veiligheidstraining hebben gevolgd. Al onze medewerkers zijn getraind als aan- en afhoeker, om te kunnen assisteren bij het lossen & laden van lading. Tevens zijn alle medewerkers VCA gecertificeerd en zijn zij in het bezit van een heftruckcertificaat.

Het zeevasten van ladingen kent voor ons getrainde en ervaren personeel geen geheimen. Wij hebben de ervaring, mankracht en gereedschappen voor het uitblokken en sjorren met staalband en bandsjorringen. Mobiele compressoren met pneumatische spanners en knijpers zijn beschikbaar.

Werkzaamheden kunnen door heel Nederland worden uitgevoerd. Daarnaast zijn wij ook in het buitenland inzetbaar. 

MAPLE Group

Per 1 januari 2020 is Unilash B.V. onderdeel van de MAPLE Group, samen met Qargo Packers B.V., Snoeck Services B.V. en Van Veelen Industriële Verpakkingen. Samen zorgen wij voor een full service pakket voor onze klanten in het havengebied. Waar Unilash sterk is in het lashen en securen van ladingen, zorgen Van Veelen en Qargo Packers voor de verpakkingen. Snoeck Services is in services vergelijkbaar met Unilash.

De MAPLE Group staat voor één van de grootste bedrijven in de industriële verpakkingsindustrie en het vastzetten van break bulk- en projectlading in containers en aan boord van zeeschepen in het Rotterdamse havengebied. Met de kennis, ervaring en faciliteiten kunnen we onze klanten optimaal bedienen, op 24/7 basis.


1 Sector
Container - overslag

Locaties

Unilash B.V.

Van Veenendaalweg 17

3088 HG, Rotterdam

Neem contact op