5 VACATURES

HES Hartel Tank Terminal B.V.

80
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 3 mei 2021
Senior Maintenance Engineer E&I

image

HES Hartel Tank Terminal B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Geplaatst op 3 mei 2021
Document Controller

image

HES Hartel Tank Terminal B.V.

Maasvlakte Rotterdam

Over HES Hartel Tank Terminal B.V.
Wie zijn wij

De HES Hartel Tank Terminal is een nieuwe terminal in aanbouw op de Hartelstrook in de haven van Rotterdam. Het moederbedrijf HES International is een zeer ervaren speler op het gebied van op- en overslag met 18 terminals in zes landen. Met al deze kennis en ervaring in huis is HES in 2018 gestart met de bouw van de HES Hartel Tank Terminal. En dat is nogal wat!

De nieuwe terminal op de Maasvlakte zal naar verwachting binnen een jaar operationeel worden, maar wij zijn nu al op zoek naar collega’s. Dit is een uitgelezen kans voor mensen die graag mee willen denken en werken aan een nieuwe, moderne en duurzame terminal. De Hartel Tank Terminal wordt een volautomatische terminal met een groot aantal transportbewegingen. Een dynamische omgeving welke 24/7 operationeel is. Ook met de veiligheid zit het wel snor, de terminal wordt gebouwd conform de PGS 19 richtlijn. Zet jij samen met ons een stap in de toekomst?

image
Onder constructie

Op onze op- en overslag terminal vind je straks natte bulk, zoals brandstoffen, mineralen, benzeen, butaan en andere halffabricaten. Het terrein wordt gevuld met 54 tanks met een capaciteit van 1,3 miljoen m3. De aan- en afvoer naar de tanks zal deels plaatsvinden via pijpleidingen, maar voornamelijk via schepen. Aan de kade kunnen zes zeeschepen aanmeren tot aan VLCC’s (Very Large Crude Carriers) toe, met een diepgang van 25 meter. In de Hudsonhaven komen negen aanlegplaatsen voor de binnenvaart. Dit zijn er zoveel omdat we geen producten afvoeren via de weg of het spoor. De ondergrondse pijplijnen verbinden de terminal met de naastgelegen BP Raffinaderij, onze grootste klant. Per schip worden de vloeistoffen vervolgens over de hele wereld getransporteerd.

De bouw is momenteel in volle gang en ons team met ervaring in de op- en overslag zorgt ervoor dat alles volgens planning verloopt en dat de veiligheid op de terminal wordt gegarandeerd. Er is een informele sfeer en er zijn korte lijnen. Iedereen werkt met elkaar samen en we benutten elkaars expertise. In de komende maanden zullen we het team verder uitbreiden tot ca. 80 medewerkers.


Werken bij HES Hartel Tank Terminal

Hoe eerder je bij ons start, hoe meer jij mee kunt maken van de bouw van de terminal en hoe meer je mee kunt denken over thema’s en processen. Als je bij ons start maak je eerst kennis met de gehele organisatie. Tijdens je onboarding krijg je o.a. een rondleiding en gaan we met je in gesprek over jouw expertise en ambities. Je wordt begeleid door een ervaren collega die jou wegwijs maakt in de organisatie.

Bij HES Hartel Tank Terminal kun je rekenen op een veelzijdige loopbaan. Wij investeren graag in jou. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden op persoonlijk en zakelijk gebied, bijvoorbeeld naar een hogere functie, of je kunt je kennis en kunde uitbreiden middels een opleiding. We maken met jou een ontwikkelplan, zodat je weet wat er allemaal mogelijk is.

We maken graag kennis met je

HES Hartel Tank Terminal is een internationale omgeving met een wereld vol kansen. Is techniek jouw ding? Of ben je meer thuis in de logistieke wereld? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past.

Alvast fijn om te weten: wij bieden je o.a. 30% ploegentoeslag en een 13e maand. Daarnaast kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering, ontvang je de maximale reiskostenvergoeding en bieden wij een aantrekkelijke pensioenregeling.

Wil je onderdeel zijn van een internationale groeiende organisatie met een goed toekomstperspectief, moderne processen en apparatuur en aandacht voor duurzaamheid? Dan ben je bij HES Hartel Tank Terminal op de juiste plek. Tot snel!


1 Sector
Bulk

Locaties

HES Hartel Tank Terminal B.V.

Beerweg 101

3199 LM, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

HES Hartel Tank Terminal B.V.

hartel@hesinternational.eu

0181 478361