Laden
2 VACATURES

Combi Terminal Twente B.V.

1
Sector
3
Vestigingen


Geplaatst op 19 april 2022
Allround Terminalmedewerker Buitendienst

image

Combi Terminal Twente B.V.

Rotterdam

Geplaatst op 19 april 2022
Customer Service medewerker(ster)

image

Combi Terminal Twente B.V.

Rotterdam

Over Combi Terminal Twente B.V.
Wie zijn wij
CTT is een uiterst moderne inlandterminal in Hengelo, met eigen op- en overslagterminals in Rotterdam en Almelo. Als professioneel logistiek partner bieden wij de voordelen van synchromodaal vervoer, met mogelijkheden voor containertransport over water, goederenvervoer per spoor en containervervoer over de weg. Naast Nederland en het Duitse achterland behoren ook Scandinavië, Oost- en Zuid-Europa tot de mogelijkheden.

Van A tot Z

Bij CTT heeft u één aanspreekpunt voor al uw containertransporten. Wij zorgen voor gedegen begeleiding van het totale transport, inclusief het controleren op vrijstelling, het signaleren van wijzigingen in closingtijden en het vermijden van demurrage- en detentionkosten. Daarbij bieden we moderne faciliteiten voor containertracking en de beveiliging van uw containertransport.


image
Logistieke pluspunten

Naast de bediening in Twente functioneert CTT als schakel voor het vervoer van en naar Rotterdam, Duitsland en ook Scandinavië behoort tot de opties.

Dankzij de relatief korte vervoersafstand tussen onze terminal en het laad-/losadres kunnen wij transporten optimaal plannen en de gewenste aanlever- en afhaaltijden handhaven. In de regio bieden we bovendien de mogelijkheid containers af te koppelen, zodat er meer tijd is voor laden en lossen.

Rotterdam

De activiteiten van CTT zijn optimaal afgestemd op de behoeftes van Port of Rotterdam. Met vier locaties en een solide en professionele voorziening voor het containervervoer geven wij als inlandterminal de Rotterdamse ambities letterlijk en figuurlijk alle ruimte.


Aanvullende services
  • Gasmeting – Er is dagelijks een gecertificeerde gasmeetdeskundige aanwezig die containers op gassen controleert, tevens mogelijk op locatie.
  • Douanedocumentatie – Op aanvraag kunnen wij voor u de douanedocumentatie geheel verzorgen voor zowel import- als exportcontainers.
  • Containerverhuur en -verkoop – Wij verhuren en verkopen 20’- en 40’- containers; een voordelige manier om uw goederen wind- en watervrij te houden.
  • EDI-koppeling – Het ontwerpen van een link tussen ICT systemen van de klant en CTT werkt gemakkelijk en krachtig.  Dit leidt tot eenvoudig informatie uitwisselen en onderlinge optimale communicatie.
Duurzaamheid
CTT spant zich actief in om het logistieke proces duurzamer te maken. Met de mogelijkheid om elke dag vele containers te transporteren van Rotterdam naar Oost-Nederland en het achterland (v.v.), beheert CTT een logistieke intermodale keten voor veel verladers.  Samenwerken in de keten is de sleutel tot succes; efficiënt inzetten van materieel, voorkomen van extra handlingen, het stimuleren van onderzoek naar alternatieve voortstuwing en het vergroten van het aandeel binnenvaart in de transporten zijn een aantal maatregelen.  Het vervoeren van containers per binnenvaart stoot minder CO2 uit dan het wegvervoer. Bovendien zijn onze ‘groene’ inspanningen in 2012 gehonoreerd met een Lean and Green Star.

1 Sector
Logistiek

3 Vestigingen

Combi Terminal Twente B.V. - Hengelo

Zuidelijke Havenweg 4
7554 RR, Hengelo (GE)

Combi Terminal Twente B.V. - Almelo

Columbus 7
7609 RM, Almelo

Combi Terminal Twente B.V. - Rotterdam

Butaanweg 17
3196 KC, Rotterdam