0 VACATURES

Univar Solutions

1
Sector
1
Vestiging


Over Univar Solutions
Wie zijn wij

Univar Solutions is een internationale distributeur van chemische producten. Het hoofdkantoor is in Downers Grove, Verenigde Staten. In Nederland telt Univar Solutions vijf bedrijven, met locaties in onder andere Rotterdam centrum en Zwijndrecht.

Het kantoor in Rotterdam heeft een internationaal karakter; er wordt voornamelijk Engels gesproken en er werken mensen van verschillende nationaliteiten. In Zwijndrecht, waar de voertaal Nederlands is, vind je de grootste operationele locatie van Univar Solutions in Europa. De vestiging kent o.a. een eigen opslag- en afvulcapaciteit en meng- en roerinstallaties. Wereldwijd werken er ruim 11000 mensen bij Univar Solutions, waarvan zo’n 200 medewerkers in Nederland.

image
Wat doen wij

Inkopen, mengen en distribueren; dat is het proces in een notendop. Univar Solutions koopt (grote) partijen chemicaliën om deze vervolgens door te verkopen aan bedrijven. De chemische producten komen hoofdzakelijk per vrachtwagen aan op onze locatie in Zwijndrecht. Hier worden de producten opgeslagen in eigen tanks.

Univar Solutions valt onder de categorie BRZO bedrijf. Dit betekent dat vrijwel alle chemicaliën die de terreinen van Univar passeren, in de klasse ‘gevaarlijke stoffen’ vallen. Daarom staat veiligheid hoog in het vaandel. De medewerkers van Univar Solutions zijn gecertificeerd en hebben uitstekende kennis van de wet- en regelgeving.


Werken bij Univar Solutions

Univar Solutions is met regelmaat op zoek naar nieuwe collega’s in Nederland. Zie jij het zitten om aan de slag te gaan bij een internationaal opererende organisatie met betrokken collega’s en een informele bedrijfscultuur? Dan past Univar Solutions zeker bij jou.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden vindt Univar Solutions het ook belangrijk dat medewerkers zichzelf blijven kwalificeren. Zo krijgen nieuwe nieuwe medewerkers zonder benodigde certificaten voor zijn of haar functie de kans om deze alsnog te behalen. Middels een uitgebreid inwerkschema maken zij kennis met de collega’s en alle werkzaamheden.

Als je wat langer in dienst bent, vinden we het belangrijk dat je je kennis en ervaring verder uitbreid. Het komt dan ook regelmatig voor dat vacatures intern worden vervuld, door onze eigen mensen. Deze doorstroom vindt plaats naar een hele andere functie of naar een hogere positie op de afdeling.

Solliciteer direct

Kortom, met de veelzijdige dienstverlening van Univar Solutions is er altijd een vakgebied dat bij jou past. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière en zoek je een werkgever waar authenticiteit en inzet wordt gewaardeerd en waarbij je rechtstreeks kan bijdragen aan het succes van de organisatie? Hou dan deze pagina in de gaten voor de openstaande functies in Rotterdam en Zwijndrecht!


1 Sector
Logistiek

Locaties

Univar Solutions - Zwijndrecht

Noordweg 3

3336 LH, Zwijndrecht

Neem contact op

Elisa Broere-Bakker

HR Support Officer

HRNederland@univar.com

06 1149 2808