Laden
5 VACATURES

Vertom Groep

426
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 24 January 2023
Waterklerk- Vertom Amsterdam

image

Vertom Groep

Amsterdam

Geplaatst op 24 January 2023
Operator- Vertom Amsterdam

image

Vertom Groep

Amsterdam

Over Vertom Groep
Wie zijn wij

Wie behoefte heeft aan dienstverlening op het gebied van zeetransport en op zoek is naar een ervaren partner is bij Vertom aan het juiste adres.

Vertom bestaat al meer dan 45 jaar en heeft een lange staat van dienst in de internationale scheepvaart opgebouwd. In deze periode zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende en betrouwbare speler in de binnen- en buitenlandse markt voor goederentransport over water. We leggen de lat voortdurend hoog en investeren continu in onze medewerkers, innovatie, duurzaamheid en het verbeteren en uitbreiden van onze dienstverlening.

image
Kortom, dit is Vertom:
 • Ons team van professionals opereert vanuit ons hoofdkantoor, vlakbij Rotterdam
 • 130 maritieme professionals staan 24/7 voor u klaar
 • Een omvangrijke vloot van ruim 80 moderne schepen in verschillende grootte
 • Jarenlange staat van dienst in internationale maritieme dienstverlening
 • Uitgebreid internationaal netwerk van betrouwbare partners

Onze expertise
 • Bevrachting: Bevrachting is de hoofdactiviteit van Vertom. We zijn al ruim 45 jaar actief in de internationale markt voor goederentransport en kunnen de meest uiteenlopende materialen en grondstoffen verschepen. 
 • Tankerbevrachting: Vertom Tanker Chartering B.V. is in 1974 opgericht en biedt innovatieve en efficiënte maatwerkoplossingen voor al uw logistieke behoeften tijdens het transport van vloeibare ladingen in bulk. Onze professionals staan altijd voor u klaar: of het nu gaat om minerale producten, chemicaliën en eetbare oliën door deepsea tankers, coasters of binnentankvaartschepen.
 • Agenturen: Met de grote Nederlandse en Belgische zeehavens als uitvalsbasis biedt Vertom Agencies als scheepsagent ondersteuning aan reders en bevrachters. Wij zorgen ervoor dat schepen zonder problemen en lange wachttijden de haven kunnen binnenlopen en vertrekken. Onze agenten bieden assistentie bij het in- en uitklaren van het schip en nemen de volledige scheepsadministratie en alle formaliteiten met de haveninstanties voor hun rekening. Zo fungeert Vertom Agencies als schakel tussen alle verschillende partijen in de haven. Of het nu gaat om nautische dienstverleners, de douane en havenautoriteit of het loodswezen, verschepers of expediteurs.
 • Lijndiensten: Lading versturen, bijvoorbeeld op maandelijkse basis, naar de Caraïben? Vertom heeft verschillende lijndiensten naar diverse bestemmingen.
 • Cable Recovery: Als één van de grotere spelers op de internationale markt wil Vertom een voorbeeldfunctie vervullen door redundante telecommunicatiekabels terug te winnen van de zeebodem en te recyclen.
 • Technisch Management: Het technisch management van schepen uit onze vloot wordt uitgevoerd door Vertom Bereederungs GmbH & Co.
Ons team
Bij Vertom zijn onze honderddertig maritieme professionals het belangrijkste visitekaartje van ons bedrijf: in de havens, bij rederijen, bevrachters en de havenautoriteiten. Zij fungeren als spil in een internationaal netwerk en zijn goed op de hoogte van de ontwikkelingen in onze markten. Het zijn zonder uitzondering gedreven experts die graag meedenken en in staat zijn de meest passende oplossing te bieden.

1 Sector
Maritiem

2 Vestigingen

Vertom Amsterdam

Westhavenweg 105-H
1042 BB , Amsterdam

Vertom Groep

Oever 7
3161 GR, Rhoon

Neem contact op

Daniëlle Piek

HR Adviseur

jobs@vertom.nl

010 2858 440