0 VACATURES

Steder Group Agencies

1
Sector
2
Vestigingen


Over Steder Group Agencies
Wie zijn wij

Wij zijn Steder Group Agencies. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen zitten we dicht op de belangrijkste havens van West-Europa. Hier bieden wij een zeer compleet dienstenpakket aan onze klanten. Van port-agencies tot husbandry en van logistiek tot opslag. Ons motto is ‘allways around, taking care of your business’, en dat doen we dus ook: We ontlasten onze klanten en zijn fysiek aanwezig in de havens. We bieden onze klanten één aanspreekpunt, waarna wij alle zorgen op ons nemen.

De bedrijfscultuur bij Steder Group Agencies kan worden omschreven als open en familiair. We zitten in een vrij open kantoor waar we gemakkelijk kunnen communiceren met elkaar. Dat is ook nodig aangezien alle teams nauw met elkaar samen werken. Iedereen is altijd in voor een praatje aan de koffieautomaat, een potje tafelvoetbal of een biertje op vrijdagmiddag. Ook worden er een aantal keren per jaar leuke uitjes georganiseerd zoals pokeravonden, etentjes, BBQ’s en feestjes.

image
Wat doen wij

Ons team bestaat voornamelijk uit waterklerken en operators die nauw samenwerken om ownerszaken te regelen en andere zaken te regelen voor de schepen. Denk hierbij aan ligplaatsen, bunkeren, sleepdiensten, water aanvullen, in- en uitklaringen, bezorgen van goederen en pakketten, opslag in de Botlek en aanleveren van goederen naar schepen met onze eigen barge. Maar ook zorgen wij voor de bemanning. We regelen hotels, visa’s, vluchten, (nu ook coronatesten), medische hulp, bemanningswisselingen en zorgen voor de afhandeling van hun bagage. Samen met onze partners verzorgen wij ook inspecties, scheepsreparaties, dry-docks en nog veel meer. Wij willen dat onze klanten bij ons elke service kunnen vinden die ze nodig hebben, en daar werken we hard voor.


Wat leer jij van ons

Wanneer er een nieuwe collega bij ons start zal deze worden ingewerkt door een directe collega. Zeker de eerste werkweek zal in het teken staan van samen de taken en verantwoordelijkheden eigen maken en de collega comfortabel maken met onze systemen en werkwijzen. Na verloop van tijd zal onze nieuwe collega uiteraard steeds meer zelf kunnen en willen doen, en zijn/haar verantwoordelijkheid nemen voor de klanten. Er is altijd een supervisor aanwezig tijdens zowel de dag- als avond dienst om vragen aan te stellen. Zeker aan het begin houden we goed de vinger aan de pols om te zorgen dat onze nieuwe collega zich prettig voelt in de nieuwe werkomgeving. Er wordt dan ook regelmatig geëvalueerd. Zo’n evaluatie is 2-richtingsverkeer en we zijn dan ook altijd zeer benieuwd waar wij nog kunnen verbeteren.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Wat wij zoeken in een nieuwe collega is iemand die de Rotterdamse mentaliteit kan beamen, ‘Handen uit de mouwen, niet lullen maar poetsen.’ We werken met elkaar, en staan achter elkaar. Als iemand ziek is, doen we niet moeilijk over een dienst overnemen. We hebben respect voor elkaar, lachen met elkaar. We hebben een divers team. We kijken uit naar een leuke nieuwe collega die sociaal is, hard werkt, de klant voorop stelt met oog voor detail.

Onze organisatie hecht waarde aan de educatie van haar personeel. Zo mogen er regelmatig collega’s op (herhaal) cursus. Ook is er ruimte om zelf initiatief te nemen en naar voren te stappen met ideeën of opleidingen die je graag wilt doen die bijdragen aan jouw functie. Veel van onze collega’s zijn als waterklerk begonnen bij Steder Group en na enkele jaren doorgegroeid tot operator, owners agent, assistent operations manager en zelfs operations manager. We vinden het belangrijk dat onze collega’s de mogelijkheid hebben om door te groeien en hun eigen pad te kiezen binnen onze organisatie. Ambitie en doorzettingsvermogen worden hier beloond.


1 Sector
Logistiek

2 Vestigingen

Steder Group - Hoofdkantoor Rotterdam

Dienstenstraat 13
3161 GN, Rhoon

Steder Group Amsterdam

Corsicaweg 10
1044AB, Amsterdam

Neem contact op