1 VACATURE

Qargo Packers B.V.

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 29 december 2020
Operationeel Medewerker

image

Qargo Packers B.V.

Pernis Rotterdam

Over Qargo Packers B.V.
Wie zijn wij

Qargo Packers b.v. is een onderneming gespecialiseerd in export verpakken en lashing & securing van special equipment. Qargo is gevestigd op een centrale plek in de haven van Rotterdam omgeven door terminals en depots. Op deze ISPS locatie (24/7 beveiligd) beschikken wij over een loods voorzien van zware halkranen en een ruim buitenterrein.

Qargo profileert zich als Project Freight Station en situeert zich hiermee tussen de reguliere Container Freight Stations en de traditionele Stuwadoors. Qargo Packers biedt de mogelijkheid om in onze eigen werkplaats grote zware lading tot 45 ton te ontvangen en deze zee- of luchtwaardig te verpakken.

image

Wat doen wij

Onze opdrachtgevers zijn kleine tot grote (project) expediteurs met een wereldwijd netwerk evenals productie- en engineering bedrijven. Wij verzorgen de zeewaardige verpakking van o.a. pompinstallaties, besturingssystemen, meetapparatuur, speciale buizen en spares voor de scheepvaart en olie & gaswinning.

Onze activiteiten - Fabriceren- en leveren van kisten, kratten, zadels en speciale skids - Professioneel export verpakken (ook op locatie door de Benelux) - Beschermen- en preserveren (vacuum verpakken) van hoogwaardige ladingen - Verpakken van objecten in 300 mu krimpfolie - Fysieke controle van zendingen (line item checking) - Laden lashen & securen en uitblokken van special equipment (Special Equipment Experts).  

MAPLE Group

Per 1 januari 2020 is Qargo Packers onderdeel van de MAPLE Group, samen met Van Veelen Industriële Verpakkingen, Snoeck Services B.V. en Unilash B.V. Samen zorgen wij voor een full service pakket voor onze klanten in het havengebied. Waar Van Veelen sterk is in het op maat maken van verpakkingen, zijn Unilash en Snoeck Services gespecialiseerd in het lashen en securen van ladingen. Qargo Packers levert beide diensten, aangevuld met logistieke dienstverlening.

De MAPLE Group staat voor één van de grootste bedrijven in de industriële verpakkingsindustrie en het vastzetten van break bulk- en projectlading in containers en aan boord van zeeschepen in het Rotterdamse havengebied. Met de kennis, ervaring en faciliteiten kunnen we onze klanten optimaal bedienen, op 24/7 basis.


1 Sector
Contractors

Locaties

Qargo Packers B.V.

Pastoriestraat 1

3195 HT, Pernis Rotterdam

Neem contact op

Qargo Packers B.V.

solliciteren@maplegroup.nl

010 2839 600