0 VACATURES

Volker Energy Solutions

180
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Over Volker Energy Solutions

Wie zijn wij

Volker Energy Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van infrastructuren en energiemanagement. Wij zijn dé expert in ontwerp, aanleg en beheer van (complexe) midden- en hoogspanningsinstallaties. Wij helpen klanten als netbeheerders, energieopwekkers en zakelijke klanten met uitdagingen die de energietransitie met zich meebrengt.

Volker Energy Solutions is onderdeel van Visser & Smit Hanab en daarmee onderdeel van Koninklijke VolkerWessels N.V. Samen met 180 collega’s binnen Volker Energy Solutions staan wij voor technisch vooruitstrevende oplossingen.

image
Wat doen wij
De energiewereld wordt complexer en transformeert razendsnel. Deze energietransitie vraagt om een nieuwe dienstverlening. De integrale benadering van Volker Energy Solutions biedt een compleet dienstenpakket aan waarbij wij samen bouwen aan de toekomstbestendige energievoorzieningen. Wij bedenken, bouwen en beheren energie-infrastructuren. Van advies en engineering tot ontwerp, aanleg, onderhoud en optimalisatie.

Wat leer jij van ons
Gaat jouw hart bij technische uitdagingen sneller kloppen? Leuk, dan hebben wij een match. Technische vakmensen zoals engineers, monteurs, technisch specialisten met of zonder ervaring, voelen zich bij Volker Energy Solutions dan ook helemaal thuis. We bieden jou namelijk volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

1 Sector
Energie

Locaties

Volker Energy Solutions - Rotterdam

Zalmstraat 7a , Rotterdam