0 VACATURES

Netherlands Maritime Technology (NMT)

1
Sector
1
Vestiging


Over Netherlands Maritime Technology (NMT)
Wie zijn wij

Netherlands Maritime Technology (NMT) is een hecht en succesvol netwerk van scheepswerven, toeleveranciers en dienstverleners. Zij maken gezamenlijk het onmogelijke mogelijk, overal ter wereld en onder welke omstandigheden dan ook. Op maritiem-technologisch gebied gaan deze bedrijven, groot en klein, altijd een stap verder op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden.

Vanuit een gezamenlijke passie en trots voor de sector stroopt de gehele bureauorganisatie achter Netherlands Maritime Technology graag de mouwen op om het netwerk op allerlei wijzen te faciliteren. Netherlands Maritime Technology behartigt de belangen van het netwerk, biedt professionele ondersteuning bij projecten en voert onafhankelijke onderzoeken uit. Netherlands Maritime Technology focust zich specifiek op de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.

Samen zorgen we ervoor dat de Nederlandse maritiem-technologische sector een sterke, vooroplopende sector blijft die meespeelt op wereldniveau.

image

Missie
Netherlands Maritime Technology is de brancheorganisatie van het sterke, innovatieve en internationaal concurrerende netwerk van Nederlandse scheepswerven, maritieme toeleveranciers en dienstverleners. Met passie en trots werken wij aan het realiseren van de gezamenlijke belangen van onze leden binnen de thema’s Trade, Innovation en Human Capital.
Visie
De Nederlandse maritiem-technologische sector wordt geconfronteerd met toenemende, wereldwijde concurrentie en protectionisme. Het is onze overtuiging dat onze sector zich moet onderscheiden op de gebieden kennis, duurzaamheid en innovatie. Netherlands Maritime Technology versterkt dit onderscheidend vermogen door activiteiten en projecten te initiëren, samenwerking te stimuleren en een level playing field te bewaken.

1 Sector
Maritiem

Locaties

Netherlands Maritime Technology

Boompjes 40

3011 XB, Rotterdam

Neem contact op

Netherlands Maritime Technology

info@maritimetechnology.nl

088 44 51 000