0 VACATURES

Remondis

1
Sector
4
Vestigingen


Over Remondis

Wie zijn wij

REMONDIS Aqua is een toonaangevende aanbieder van diensten op het gebied van huishoudelijk en industrieel waterbeheer. Wij zijn al ruim 25 jaar wereldwijd actief met onze duurzame oplossingen voor watervoorzieningen, riolering en verwerking van zuiveringsslib.

We zijn onderdeel van de REMONDIS-groep, één van de grootste dienstverleners van recycling, service en water. Met 500 vestigingen in 35 landen is REMONDIS wereldwijd vertegenwoordigd. REMONDIS Aqua heeft vestigingen in o.a. Duitsland, Spanje, India en Polen.

Ons Nederlandse hoofdkantoor is te vinden in Scherpenzeel, Gelderland. Vanuit hier coördineren we alle werkzaamheden die op locatie bij de klant worden uitgevoerd.

image
REMONDIS Aqua is watermanagement

Of het nu gaat om een goede watervoorziening, een complexe afvalwaterbehandeling of de bouw van nieuwe watertechnische installaties, REMONDIS Aqua weet hier wel raad mee. Wij ontwikkelen oplossingen en duurzame concepten voor industriële en gemeentelijke klanten. Als het maar met waterbeheer te maken heeft. Innovatie is bij ons traditie.

We leveren allround watermanagement gecombineerd met individuele dienstverlening. Op locatie bij onze klanten zorgen we voor de bouw, het beheer en de instandhouding van leidingnetten, drinkwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties en installaties voor de behandeling van afvalproducten. In de regio Rotterdam hebben we een servicecontract met Nouryon, marktleider op het gebied van essentiële chemie. Onze operators regelen het proces van waterzuivering en alles wat hierbij komt kijken.


Werken bij REMONDIS Aqua

Op locatie bij onze klanten werken we in kleine teams van drie of vier operators. Zij worden aangestuurd door een projectmanager, die deels op locatie en deels op het hoofdkantoor werkt. Er zijn korte lijnen, maar er is ook veel zelfstandigheid nodig om als operator bij REMONDIS Aqua aan de slag te gaan. Werken in een klein team brengt immers ook veel verantwoordelijkheid met zich mee.

Als je aan de slag gaat bij REMONDIS Aqua dan start je met het behalen van de noodzakelijke certificaten, zoals een VCA-certificaat. Jouw leidinggevende projectmanager helpt je op weg en leert je alle vaardigheden die je nodig hebt voor de job. Je team begeleidt je vervolgens verder met alle specifieke werkzaamheden op de locatie.

Operator bij REMONDIS Aqua

Heb jij een Vapro-B diploma en vind je het proces van waterzuivering fascinerend? Denk dan eens na over een carrière bij REMONDIS Aqua. Als Operator ben je verantwoordelijk voor het functioneren van een grote afvalwaterzuivering. Je zorgt dan o.a. voor het onderhoud en beheer van de installatie en je doet inspecties bij de waterzuivering. Je komt terecht in een klein en hecht team die een echte doener goed kunnen gebruiken.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de dagdienst, die ook in het weekend doorgaat. Onze operators dragen met hun inzet iedere dag opnieuw de verantwoordelijkheid voor economische en toekomstgerichte oplossingen die onze klanten tevreden stellen. Wij zoeken mensen die dit enthousiasme delen.

Heeft REMONDIS Aqua jouw interesse gewekt? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer gemakkelijk en snel. Dan hopen wij jou binnenkort te ontmoeten!


1 Sector
Overig

4 Locaties

REMONDIS Aqua B.V., CD Broekhuizenvorst

Blitterswijckseweg 1,

REMONDIS Aqua B.V., NR Waalwijk

Zijlweg 16,
Waalwijk

REMONDIS Aqua B.V., Scherpenzeel

Hopeseweg 3,

REMONDIS Aqua GmbH & Co. KG, Rotterdam

Welplaatweg 4150,
Rotterdam

Neem contact op

Jenny Buddingh

jenny.buddingh@remondis.com

033 4796 320